SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Nash Racing 2: Muscle Cars

2017

Kuvaus

Tutustu Nash Racing 2: Muscle cars -peliin, joka on Nash Racingin jatko-osa! Peli sisältää vähäisen virittelyjärjestelmän, jossa voit maalata auton ja valita erilaiset renkaat ja vanteet. Ensimmäisessä versiossa on seitsemän amerikkalaistyylisen muskeliauton valikoima sekä paljon erilaisia ratoja. Pelissä on uusia ja vanhempia, voimakkailla V8-moottoreilla varustettuja amerikkalaistyylisiä autoja, jotka ovat haastavia hallita.

Jotkut radat ovat kostealla tiellä, joten ne ovat erittäin liukkaita.

Peli sisältää kolme pelitilaa:
1. Aika-ajo: Kilpaile aikaa vastaan. Tavoitteena on suorittaa radat rajoitetun ajan puitteissa. Tässä tilassa on kahdeksan rataa.
2. Kilpailu: Kilpaile helppotasoisia vastustajia vastaan kuudella eri radalla. Ensimmäisessä versiossa vastustajat ovat helppotasoisia. Tulevissa päivityksissä tulee lisää taitavia ja vaikeampia vastustajia. Jotkut tekoälyvastustajat ovat aloittelijatasoisia, kun taas toiset ovat lahjakkaampia vastustajia.
3. Avoin maailma: Avoin maailma tarjoaa mahdollisuuden ajella eri radoilla/avointen maailmojen karttoja tai etsiä piilotettu happijärjestelmä, joka on kätketty jonnekin avoimessa maailmassa. Kun taso on suoritettu, pelaaja palaa takaisin autotalliin. Tämä pelitila on tarkoitettu vain hauskanpitoon, autojen testaamiseen ja ajamiseen avoim

Nash Racing 2: Muscle cars Steamissa
0,49€
0,99€
-51%

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-10-16
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Tero Lunkka, Valkeala Software
Julkaisija: Tero Lunkka
Teemat: autoilu
Genret: ajopeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 8
Intel i5 3.3GHz / AMD Phenom II
8 Gt RAM
NVidia GeForce 800 -sarja
Versio 9.0
5 Gt vapaata tilaa
Direct x9
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.