SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Navalia

2017

Kuvaus

Navalia on reaaliaikainen strategiapeli, jossa olet avaruusalusten laivaston komentaja. Tehtävänäsi on suojella kotijärjestelmää pelottavilta vihollisilta ja laajentaa hallintaasi galaksissa. Valloituksen kautta ansaitset resursseja ja kokemusta, jotka auttavat sinua laajentamaan laivastoasi, tutkimaan uusia alaosia ja lopulta valloittamaan galaksin.

Matkusta galaksin halki voittaaksesi viholliset, kerätäksesi resursseja ja löytääksesi uusia tapoja parantaa taistelutaktiikoitasi ja vahvistaa laivastoasi. Mukauta laivastosi korkealla vapaudella uskomattoman hauskaa alusrakennuskokemusta varten!

Hyödynnä laivanrakennusohjelmaa ja päästä luovuutesi valloilleen tehokkaalla työkalulla, joka mahdollistaa uusien alusten luomisen tai vanhojen parantamisen.

Strategisesti käy suuria mittakaavan taisteluja satojen proseduraalisesti luotujen vihollisyksiköiden kanssa.

Näe huolella suunnittelemiesi alusten taistelevan suurissa mittakaavan taisteluissa jopa satojen proseduraalisesti luotujen vihollisten kanssa.

Kauniit minimalistiset grafiikat zoomausvaihtoehdoilla, jotka mahdollistavat koko tähtijärjestelmän näkemisen tai lähemmäs zoomaamisen ja yksittäisten alaosien toiminnan tarkastelun.

Navalia Steamissa
12,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-06-02
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Luotsi Entertainment
Julkaisija: Digital Tribe Games
Teemat: avaruus, sci-fi
Genret: strategia

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
Intel i3 tai vastaava
4 Gt RAM
Oma AMDtai Nvidia-näytönohjain, jossa on vähintään 1 Gt VRAM-muistia
1 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.