SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Nine Parchments

2017
Nintendo DS

Kuvaus

Nine Parchments on yhteistyöpeli, jossa seikkaillaan taianomaisessa maailmassa. Peli on kehitetty Frozenbyten toimesta, jotka ovat myös luoneet Trine-pelisarjan. Parchmentsissa pelaajat pääsevät oppipojiksi ja lähtevät jahtaamaan kadonneita yhdeksää pergamenttia. Tavoitteena on täydentää oma loitsukirja ja saada haltuun uusia voimakkaita loitsuja. Kuitenkin, kun oppipojat kiirehtivät eteenpäin vailla kunnollista turvallisuuskoulutusta, ei ole ihme, että matkalla sattuu monia vaarallisia onnettomuuksia.

Parchments yhdistää reaaliaikaisen loitsujen ampumisen toiminnan RPG-elementteihin. Pelissä hahmosi voi kehittyä ja kerätä taianomaisia aarteita, täyttäen vaatekaappisi erilaisilla velhopäähineillä ja voimakkailla sauvoilla. Voit myös löytää kymmeniä erilaisia loitsuja, joita voit oppia ja hallita. Peli tarjoaa myös mahdollisuuden avata uusia pelattavia hahmoja suorittamalla tehtäviä. Jokaisella hahmolla on myös oma taitopuu, jonka avulla voit kehittää ja parantaa hahmoasi.

Parchmentsissa voit pelata yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Pelissä on sekä online- että paikallinen yhteistyötila, jossa voi pelata 1-4 pelaajaa. Voit auttaa tai haitata ystäviäsi pelin aikana, sillä pelissä on myös mahdollisuus herättää kuolleita hahmoja henkiin ja vahingoittaa omia joukkuetovereitasi.

Nine Parchments Steamissa
4,99€
19,99€
-75%

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-12-05
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Frozenbyte
Julkaisija: Frozenbyte
Teemat: fantasia
Genret: roolipeli, toiminta

Järjestelmävaatimukset:
(64 bittiä) Windows 7
Intel Core i3/i5/i7 1.8 GHz kaksiytiminen CPU. AMD 2.0 GHz kaksiytiminen
4 Gt RAM-muistia
1 Gt videomuistia NVIDIA GeForce 500 -sarja / Radeon HD 6000 -sarja
Versio 10
7 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.