SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Noita

2020

Kuvaus

Noita on taianomainen toimintapeli, joka sijoittuu maailmaan, jossa jokainen pikseli on fysikaalisesti simuloitu. Pelissä matkataan läpi satunnaisesti generoidun ympäristön, jossa voit käyttää itse luomiasi loitsuja taistellaksesi ja manipuloidaksesi ympäristöä. Maailma on monimuotoinen, ulottuen hiilikaivoksista jäisiin erämaihin, ja jokainen pelikerta tarjoaa uusia paikkoja tutkittavaksi.

Pelin fysiikkamoottori on erittäin interaktiivinen. Voit polttaa, sulattaa ja räjäyttää asioita tai uida vihollistesi veressä. Loitsujen yhdistäminen mahdollistaa omien taikatemppujen luomisen, jotka voivat auttaa vihollisten voittamisessa tai ympäristön muokkaamisessa.

Kuolema pelissä on pysyvä ja aina uhkaavana, mutta jokainen yritys antaa uuden mahdollisuuden oppia ja päästä pidemmälle seuraavalla kerralla. Noitaa kehittää Nolla Games, joka on kolmen indie-kehittäjän perustama yritys. Petri Purho on tunnettu Crayon Physics Deluxe -pelin luojana ja hänellä on myös taustaa lautapeleissä. Olli Harjola on puolestaan tunnettu palkitusta The Swapper -puzzlepelistä ja hänellä on kokemusta myös musiikista ja ohjelmointikielten kehittämisestä. Arvi Teikari, tunnettu myös nimellä Hempuli, on tehnyt useita kokeellisia pelejä, mukaan lukien Baba Is You.

Noita Steamissa
18,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2020-10-15
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Nolla Games
Julkaisija: Nolla Games
Teemat: fantasia
Genret: roguelike

Järjestelmävaatimukset:
Windows Vista, 7, 8/8.1, 10
Tuplaydinprosessori, Intel i5 tai parempi
Muisti: 4 Gt RAM
Näytönohjain: 512 Mt näytönohjainspeksiä, OpenGL 3.0 -tuki
Tallennustila: 1600 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.