SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Nonsense Soccer

2020

Kuvaus

Nonsense Soccer on alustapeli-jalkapallohybridi, joka on suunnattu ihmisille, jotka pitävät kaoottisista paikallisista moninpelipeleistä. Pohjimmiltaan se on hauska pieni jalkapallopeli, jossa on yksinkertaiset ohjaimet jopa neljälle pelaajalle. Pelistä löytyy jo kahdeksan hienoa moninpeliareenaa sekä lyhyt, mutta makea maaliharjoitusmoodi yksinpelaajille, joten tunteja viihdettä on jo tarjolla. Lisää sisältöä on tulossa tulevaisuudessa.

Päivitys on nyt saatavilla! Uusi “Stadium XL” -taso on lisätty, joka on erityisen suuri. Pelaajat saavat myös uudet merkinnät, kun he menevät kameran rajan ulkopuolelle XL-tasoilla. Maaliharjoitusmoodiin on lisätty pistetaulukko ja perustason keräilytilastoja. Lisäksi peli tukee nyt 21:9 kuvasuhdetta. Päivityksessä on myös korjattu useita ongelmia, kuten ääniasetusten outo käyttäytyminen ja mahdollinen kaatuminen, kun tallennustiedostoa ei ollut olemassa.

On tärkeää huomata, että tämä peli on vielä kehitysvaiheessa eikä edusta lopullista tuotteen laatua. Odota oudoja bugeja, outoa käyttäytymistä ja kaikkia muita hauskoja ja keskeneräisiä asioita, jotka tekevät pelistä ei-niin-hauskan.

Nonsense Soccer Steamissa
2,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2020-10-16
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Antti Kolehmainen
Julkaisija: Antti Kolehmainen
Teemat: urheilu
Genret: urheilu

Järjestelmävaatimukset:
Windows 8
Moderni prosessori
2 Gt RAM
Moderni näytönohjain
Versio 9.0
100 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.