SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Norowareta: The Three Treasures


Kuvaus

“Norowareta: The Three Treasures” on yksinpeli, joka kuuluu survival horror -pelityyppiin. Pelissä pelaajat pääsevät aikamatkalle, kun he löytävät itsensä Japanista Edo-kauden aikaisesta pimeästi valaistusta pyhäköstä. Pelin tavoitteena on paeta tätä painajaista ratkaisemalla erilaisia pulmia ja taistelemalla hirviöitä vastaan.

Pelissä on matala resoluutio ja se sijoittuu historialliseen Japaniin. Pelissä pelaaja ottaa turistin roolin ja joutuu outoon tilanteeseen herätessään menneisyydessä. Pelissä on edelleen kehitteillä olevia elementtejä, kuten joitakin vihollistyyppejä, jotka eivät ole vielä toiminnassa tässä peliversiossa. Asetusvalikko ja jotkut mekaniikat ovat myös vielä työn alla, mutta pelaajat voivat silti tutkia karttaa, etsiä avaimia, napata aarteen ja paeta pyhäkköä.

Pelinkehittäjät ovat pelisuunnittelun opiskelijoita ja tämä on heidän ensimmäinen peliprojektinsa. He toivovat saavansa pelaajilta palautetta, kommentteja ja ehdotuksia pelin parantamiseksi. On syytä huomata, että koska peli on yhä kehitysvaiheessa, jotkin virheet ja ongelmat ovat odotettavissa. Nykyinen taso on myös tarkoitettu vielä muutettavaksi tulevaisuudessa.

Norowareta: The Three Treasures itch.io:ssa

Pelin tiedot


Tila: Beta
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Studio Crying Spider
Julkaisija:
Teemat: kauhu
Genret: seikkailupeli
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.