SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Obenseuer

2018

Kuvaus

Pelissä sinut on pakotettu muuttamaan Stalburgin levottomaan ja kaoottiseen kaupunginosaan, jossa vallitsee tiukka karanteenijärjestelmä. Pakeneminen alueelta ei ole mahdollista. Sinun on opittava selviytymään tässä uudessa ympäristössä, jossa kohtaamasi haasteet voivat olla masennusta, addiktiota tai jopa hengenvaarallinen sairaus. Selviytyminen ei ole helppoa, mutta muista: ainoa suunta on ylöspäin.

Pelissä saat virheen kautta täyden omistajuuden keskeneräisestä kerrostalosta. Tämä rapistunut rakennus muodostuu toimintasi keskipisteeksi tulevassa valtakunnassasi. Sinun tulee päivittää ja ylläpitää rakennusta voidaksesi vuokrata asuntoja Obenseuerin erikoisille asukkaille ja rakentaa tiloja kasvavalle liiketoiminnallesi.

Huolimatta alueen synkkyydestä, kylmyydestä ja märkyydestä, voit harjoittaa maanviljelyä. Voit kasvattaa nauriita ja perunoita, jne., ja muuntaa ne ‘nestemäiseksi kullaksi’ tuottoisaksi voitoksi. Ottaen huomioon, että yksi mahdollinen syy miksi päädyit Obenseueriin, saatat kuluttaa osan omasta hienostuneesta naurismehustasi itse. Lisäksi, ruoan saaminen on aina hyödyllistä.

Sisustamalla asuntosi ja varustamalla työpajasi voit muuttaa karut, kylmät, betoniset huoneet viihtyisiksi ja kodikkaiksi. Voit ostaa ja valmistaa erilaisia kalusteita ja valmistustyökaluja, joita voit sijoitella vapaasti. Rakennuksen kellarissa on tarpeeksi tilaa omalle tehtaalle.

Obenseuerin kaupunginosassa tapahtuu paljon outoja ja synkkiä asioita. Suorittamalla tehtäviä ja tehtävänantoja paikallisille, voit paljastaa, mitä tapahtuu Obenseuerin pinnan alla.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, rikollisuus on pelin salainen ainesosa! Voit varastaa, sabotoida ja murtautua sisään. Obenseuerissa ei ole sääntöjä! Tai no, oikeastaan on, ja paikallisen militian ylläpitämä vankila ei ole miellyttävä paikka. Joten älä jää kiinni!

Obenseuer Steamissa
14,79€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-12-12
Tila: Ennakkojulkaisu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Loiste Interactive
Julkaisija: Loiste Interactive
Teemat: dystopia
Genret: roolipeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
Double core 3.0Ghz tai korkeampi suoritin
4 Gt RAM-muistia
GTX 650/GTX 550ti/HD 5770 näytönohjain
Versio 10 DirectX
5 Gt vapaata tilaa kiintolevyllä
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.