SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Past Fate


Kuvaus

Past Fate on avoimen maailman MMORPG-peli, joka sijoittuu mystiseen ja villiin Nendhirin maailmaan. Pelissä on kaksi kilpailevaa faktiota, Valfalk ja Morsath, jotka taistelevat maan eri osien herruudesta. Valfalk on pohjoisten maiden hallitsija ja se koostuu Hjyndallin viikingeistä sekä Gulskirin barbaareista. Toisaalta Morsath kontrolloi Nendhirin keskiosia ja on liittoutuma Edarian ja Drosuksen kuningaskuntien sekä Corian imperiumin välillä. Morsath johtaa myös ristiretkiä Valfalkia vastaan.

Pelaajalla on mahdollisuus valita, liittyäkö jompaankumpaan faktioista taistelussa toista vastaan. Kumpikin faktio pyrkii laajentamaan valtapiiriään, mutta samalla molempien on varauduttava myös pimeiden voimien nousuun. Etelässä Voxyxin kultti on herättänyt vanhat pimeät lordit uudelleen eloon ja Khordofin suomailla lännessä vaanii mahtava lohikäärme Yddrad, joka uhkaa tuhota koko maailman.

Pelissä keskeistä on pelaajien vapaus. Voit tutkia laajoja mantereita ja saaria, rakentaa oman laivan ja seilata vaarallisia meriä. Voit palkata ja kouluttaa palkkasotilaita ja sotilaita avuksesi sodassa, sekä löytää erilaisia salaisuuksia, aarteita ja arvoituksia matkasi varrella. Meritaistelut ovat myös tärkeä osa peliä ja voit palkata laivallesi oman miehistön, joka koostuu jousiampujista, velhoista ja kanuunanampujista. Jos suosit lähitaistelua, voit hypätä vihollislaivalle ja näyttää miekkailutaitosi tai käyttää sotavasaraa voimakkaisiin iskuihin.

Pelaajien tulee myös olla varuillaan, erityisesti yöaikaan. Yöllä pimeitä voimia hallitsevat pelaajat voivat muuttua pelottaviksi hirviöiksi ja metsästää saalistaan. On siis pelaajan päätettävissä, haluaako hänestä tulla ristiretkeläinen, joka tuhoaa vihollisensa, vai pimeyden mestari, joka käyttää voimiaan saalistamiseen. Tämä valinta määrittelee pelaajan kohtalon Past Faten maailmassa.

Pelissä on mahdollista myös puolustaa omaa kuningaskuntaa. Muiden pelaajien hyökkäykset voivat tuhota rakennuksia ja pyrkiä valloittamaan maitasi. Puolustaaksesi maatasi voit palkata lisää sotilaita ja palkkasotilaita. Samoin voit ryhmittyä muiden pelaajien kanssa ja mennä erilaisiin luolastoihin taistelemaan voimakkaita vihollisia vastaan, kerätäkseen arvokkaita aarteita ja esineitä.

Tässä vaiheessa on hyvä huomauttaa, että Past Fate on Early Access -vaiheessa, mikä tarkoittaa, että pelissä saattaa esiintyä virheitä ja bugeja, jotka voivat vaikuttaa pelikokemukseen.

Past Fate Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Tulossa
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Icy North Games
Julkaisija: Icy North Games
Teemat:
Genret: roolipeli

Järjestelmävaatimukset:
Vaaditaan 64-bittinen suoritin ja käyttöjärjestelmä
Windows 7 64-bittinen
Intel i5-4570K 3,4 GHz
8 Gt RAM-muistia
NVIDIA GeForce GTX 960
Versio 11 DirectX
Laajakaistainternet-yhteys
40 Gt vapaata tilaa tallennustilassa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.