SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Phobia III – Edge Of Humanity, RedLynx (2002) kansikuva

Phobia III – Edge Of Humanity

2002

Kuvaus

Phobia III: Edge of Humanity päättää suositun ylhäältä kuvatun räiskintäpelisarjan. Pelin sydämessä on taistelu avaruusolentoja vastaan, jotka ovat peräisin neljästä eri elämänmuodosta. Jokainen näistä elämänmuodoista tuo omanlaisensa haasteen pelaajalle, joka ohjaa sotilashahmoa läpi tiukkojen tilanteiden.

Pelattavuus on dynaaminen, sillä pelaajalla on käytössään seitsemän erilaista asetta, jotka voi valjastaa taistelun tiimellyksessä. Nämä aseet ovat keskeisiä selviytymisessä kuuden tehtävän sarjassa, jossa jokainen missio vie pelaajaa yhä syvemmälle avaruusolioiden uhkaamaan maailmaan. Pelin aikana pelaaja voi kerätä erilaisia voimakkuuksia, jotka parantavat aseita tai tuovat ympäristöön tykkejä, jotka auttavat taistelussa.

Pelin kaksinpelimahdollisuus tuo lisäulottuvuuden, kun pelaaja voi kutsua ystävän mukaan jakamaan taistelun tuoksinnan ja strategian luomisen. Tämä yhteispelimuoto tarjoaa mahdollisuuden yhdessä selättää alienien uhat ja jakaa pelikokemus toisen kanssa.

HUOM: Fullscreen-moodi ei toimi uusilla käyttöjärjestelmillä, mutta voit pelata peliä ikkunassa käyttämällä --window -argumenttia exe:n perässä. (Arvio otettu suomipelit.comista.)

Phobia III – Edge Of Humanity lataussivu
Latauslinkki
Lataussivulle
archive.org
Freeware

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 2002
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: RedLynx
Julkaisija: RedLynx
Teemat: sci-fi, sota
Genret: toiminta
Pelaajat: yksinpeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows tai Linux -käyttöjärjestelmä
P III tasoinen kone
HUOM: Käytä --window -argumenttia exe:n perässä pelataksesi ikkunassa.
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.