SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Pixel Worlds

2017

Kuvaus

Tervetuloa Kukouri-nimisen indie-pelikehittäjän monialustaiseen mmo-peliin: Pixel Worlds. Kukouri on palkittu pelistudio, joka on voittanut muun muassa “Paras indie-pelikehittäjä” -palkinnon Global Mobile Game Awards 2019 -tapahtumassa sekä “Kansan valinta” -palkinnon Game Connection Paris 2018 -tapahtumassa.

Pixel Worlds on ilmainen verkossa pelattava indie-sandbox-mmo-peli, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda, pelata, rakentaa ja askarrella. Pääset seikkailuihin, keräämään jalokiviä, pelaamaan ystävien kanssa, tapaamaan uusia ystäviä matkan varrella ja keräämään esineitä esitelläksesi niitä!

Liity miljoonien muiden pelaajien joukkoon tässä ilmaisessa monialustaisessa MMO-seikkailussa ja ole osa ystävällistä online-yhteisöä.

Rakenna oma ainutlaatuinen pikselitaiteesi, parkour-, seikkailu-, maatila- ja tarinamaailma tai vain paikka, jossa voit hengailla ja pelata ystävien kanssa. Tai ehkä luoda kaikki nämä! Kerää resursseja ja luo uusia lohkoja, rekvisiittoja ja esineitä muokatakseen ainutlaatuisia maailmojasi haluamallasi tavalla.

Voit myös räätälöidä hahmosi ja luoda oman ainutlaatuisen tyylisi! Askartele, osta, vaihda ja ryöstä hirviöiltä uusia hattuja, paitoja, naamareita, aseita, kenkiä, housuja, hanskoja, kilpiä, siipiä…

Pixel Worlds: MMO Sandbox Steamissa

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-06-08
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Kukouri Mobile Entertainment
Julkaisija: Kukouri Mobile Entertainment
Teemat:
Genret: tasohyppely, toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7 (64 bittiä)
Intel Core 2 Duo 1.8 GHz tai AMD X2 64 2.0 GHz
2 Gt RAM-muistia
256 Mt HD 2600 \ 256 Mt Nvidia 7900
Versio 9.0c
Laajakaistayhteys internetiin
300 Mt vapaata tilaa
Yhteensopiva DirectX 9.0c
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.