SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Please The Gods

2019

Kuvaus

Perheesi kärsii nälästä ja vain ihme voi pelastaa teidät. Lähde matkalle Jumalten maahan löytääksesi legendaarisen Sammon, loputtomien rikkauksien ja ravinnon aarteen. Please the Gods on tunnelmallinen vanhan koulukunnan fantasiaroolipeli, joka on inspiroitunut shamanistisesta suomalaisesta mytologiasta ja pöytäpeliklassikoista kuten Hero Quest.

Pelin tärkeimmät ominaisuudet sisältävät vanhan koulukunnan noppatappelun – Vaihda, tuhoa ja manipuloi vihollisen noppia tässä modernissa versiossa klassisesta noppatappelusta. Joustava taitopuu – Voita vihollisesi älykkään taistelutaitojen käytön avulla: metsästys, selviytyminen, tarinatieto ja kumppanikoira.

Kohtaa myyttisiä olentoja ja hirviöitä – Voita suomalaisen mytologian kuuluisat hirviöt, kuten muuntautumiskykyinen Vesihaltija ja Manalan levottomat kuolleet. Selviydy armottomassa pohjoismaisessa erämaassa – Metsästä, kalasta ja kerää voimia selviytyäksesi karussa suomalaisessa luonnossa. Ansaitse Jumalten suosio – suorita tehtäviä muinaisille pakanajumalille: Ahti, syvyyksien arvaamaton jumala, Tapio, metsien lempeä jumala ja Nyyrikki, metsästyksen peloton jumalatar.

Please The Gods Steamissa
7,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2019-07-17
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Surma Games
Julkaisija: Spawn Point OSK
Teemat: fantasia
Genret: roolipeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
SSE2-instruktiotuki
4 Gt RAM-muistia
Grafiikkakortti, jossa on DX10 (shader model 4.0) -ominaisuudet
Versio 10
1 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.