SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

POGOPPL

2024

Kuvaus

Pogo Cityssa pelaajat pääsevät kokemaan ainutlaatuisen haasteen, joka yhdistää fysiikkapohjaisen pelimekaniikan ja tasohyppelyelementit. Tässä pelissä pelaajat hyppivät pogolla läpi aurinkoisen kaupungin, joka on alun perin rakennettu pogoilun ystäville. Peli sisältää 50 tasoa kattavan tarinatilan, jossa pelaajat kohtaavat erilaisia haasteita ja voivat avata uusia hahmoja pelin edetessä. Tarinassa pelaajat paljastavat kaupunkia uhkaavan salajuonen: kaupunkiin on ilmestynyt pahantahtoisia voimia, jotka pyrkivät lopettamaan pogotoiminnan käyttämällä erilaisia esteitä ja laseransoja.

Pogo City tarjoaa myös monipuolista pelattavaa moninpelitilassa, jossa jopa kuusi pelaajaa voi kisata keskenään tai ottaa osaa Pogo Kombat -taisteluihin. Moninpelin kautta peli tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia hauskasta ja jännittävästä kilpailusta ystävien kesken.

Lisäksi pelissä on helppokäyttöinen tasoeditori, jonka avulla pelaajat voivat luoda omia tasojaan. Nämä itse tehdyt tasot voi jakaa muiden pelaajien kanssa Steam Workshopin kautta, mikä lisää pelin uudelleenpelattavuutta ja yhteisöllisyyttä. Pelaajat voivat myös nauttia muiden luomista tasoista, mikä tuo peliin jatkuvasti uutta sisältöä.

POGOPPL Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Tulossa
Lisenssi:
Kehittäjä: September Games
Julkaisija: September Games
Teemat: urheilu
Genret: urheilu

Järjestelmävaatimukset:
Win 10
Dual-Core Intel- tai AMD-suoritin
4 Gt RAM-muistia
Integroidut näytönohjain (Intel UHD Graphics 630)
300 Mt vapaata tallennustilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.