SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Portal Mortal

2022

Kuvaus

Portal Mortal on haastava 2D-pulmapeli, joka vaatii tarkkaa liikkumista ja paljon pulmanratkaisua. Peli sijoittuu salaperäisen avaruusyhtiön tiloihin ja pelaajana toimit huoltotyöntekijänä. Päiväsi kuluvat rutiininomaisesti, kunnes tapahtuu odottamaton ja löydät itsesi kulkemassa laitoksessa kokeellinen laite käsissäsi.

Pelissä on useita eri maailmoja tutkittavaksi. Voit vierailla puhtaalla ja steriilillä kuun tukikohdalla, ruosteisella harmaalla avaruusasemalla tai eloisassa vihreässä metsässä. Jokainen maailma tarjoaa oman ainutlaatuisen ilmapiirinsä. Pelaajan hahmon voi myös räätälöidä. Voit valita erilaisia hattuja, maskeja, portalin ulkonäköjä ja pilkistykset, jotta erotut joukosta.

Pelissä on kymmenittäin kerättäviä esineitä, joita voit löytää ympäristöstäsi. Tutki ympäristöäsi tarkasti ja löydä piilotetut aarteet. Portal Mortalissa on myös pelin sisäinen tasojen muokkaustyökalu, jonka avulla voit rakentaa omia tasoja ja jakaa niitä verkossa muiden pelaajien kanssa.

Voit pelata peliä myös verkossa yhteistyötilassa jopa 32 pelaajan kanssa. Rakenna, ammu, kilpaile ja ratkaise pulmia yhdessä ystäviesi kanssa. Paikallisessa yhteistyötilassa voit pelata neljän pelaajan kanssa. Anna peliohjaimet ystävillesi ja pitäkää hauskaa yhdessä!

Portal Mortal Steamissa
4,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2022-04-01
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Coil Games
Julkaisija: Coil Games
Teemat:
Genret:

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
AMD Phenom II X4
1 Gt RAM-muistia
DirectX Versio 11
1 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.