SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Premium Pool Arena

2017

Kuvaus

Premium Pool Arena on moderni pelihalli-tyylinen biljardipeli, jossa on yksinpeli, online- ja paikallinen moninpelitila. Jos pidät rennosta 8-pallosta, tämä peli on sinua varten!

Pelimuodot
Premium Pool Arenassa on useita tapoja pelata peliä. Yksinpelissä voit pelata tekoälyä vastaan tai hioa taitojasi nopeustilassa yrittämällä pussittaa pallot mahdollisimman nopeasti. Moninpeliä voi pelata sekä verkossa että paikallisesti. Paikallinen moninpeli on loistava tapa pelata ystävien kanssa samalta ruudulta. Verkkopelit puolestaan voidaan pelata Steam-kavereita vastaan tai kenen tahansa kanssa globaalissa biljardialueella. 1 vastaan 1 -otteluiden lisäksi on laaja turnaustila, jossa voi pelata sarjan yksittäisiä otteluita muita pelaajia vastaan verkossa. Turnauksista saatavat palkinnot ovat myös korkeammat kuin tavallisista otteluista.

Sijoitus
Kokemusta saa pelaamalla peliä verkossa ja suorittamalla päivittäisiä ja viikoittaisia haasteita. Arvojärjestelmä on suunniteltu pitämään pelin ja etenemisen mielenkiintoisena. Saavutettuaan maksimitason pelaaja siirtyy arvoasemaan, joka myöntää uuden merkin, jota kaikki voivat nähdä.

Keppijärjestelmä
Tämä on pelihalli-tyylinen biljardipeli, joten pitääksemme pelin mielenkiintoisena meillä on useita ominaisuuksia, jotka vaikuttavat pelattavuuteen.

Premium Pool Arena Steamissa
9,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-04-14
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Iceflake Studios
Julkaisija: Paradox Interactive
Teemat: urheilu
Genret: urheilu

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
1.5+ GHz
1 Gt RAM
Intel HD 3000+
Version 9.0
1 Gt käytettävissä olevaa tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.