SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Pukin pojan koston paluu

2005

Kuvaus

Huomautuksena: pelin viimeisin versio on edelleen erittäin buginen.

Ultimate Pukin Pojan Koston Paluu III Underground World Championship 2005 – Konttorirottien kuningas (Director’s Cut) Special Extended Christmas Edition on tasohyppelypeli, jossa joulupukki yrittää saada kiinni jouluvarkaita, ja samalla kerätä matkan varrelle pudonneita lahjoja ja aarteita.

Liikkuminen pelissä tapahtuu kätevästi tutuista ja turvallisista napeista, jotka on muiden tasoloikkien ohessa hyvin samankaltaiset.

Kuudentoista tason mittainen juoni on ronskilla huumorilla varustettu, eikä sitä siis missään tapauksessa tule ottaa vakavasti. HUOM: Pelin tapahtumia ei ole ikinä tapahtunut! Tarinan lisäksi pelaajat voivat helppokäyttöisellä kenttäeditorilla tehdä niin paljon omia kenttiä kuin vain mielikuvitusta riittää.

Kenttien teemat vaihtelevat aina lumisista maisemista ruohokenttiin, aavikkoon ja synkkään hornaan. 32-bittiset palikat tekevät pelinautinnosta entistäkin suuremman.

Jokaisessa kentässä on oma pistetilasto, joiden eroavaisuudet mitataan ajasta tulevilla pisteillä. Enemmän pisteitä saa sitten myös kentissä olevista aarteista ja niitä kannattaakin haalia varsin hyvällä omallatunnolla.

Pukin pojan koston paluu lataussivu
Freeware

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2005-12-24
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: WinterFlare Entertainment
Julkaisija: WinterFlare Entertainment
Teemat: joulu
Genret: tasohyppely

Järjestelmävaatimukset:
1024x768 resoluutiota tukeva näytönohjain
400 MHz prosessori
32 Mt RAM-muistia
Windows 95/98/ME/2000/XP