SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Redgar: The Space Viking

2023

Kuvaus

Redgar: The Space Viking sijoittuu retrofuturistiseen maailmaan, jossa tummat keskiaikaiset ajat kohtaavat tieteiskirjallisuuden. Pelissä ohjaat Redgaria, nuorta ja huimapäistä avaruusviikinkiä, jonka tehtävänä on pelastaa perheensä Stratos X:n pahamaineiselta hallinnolta. Stratos X suunnittelee valloittavansa maailman vanhojen jumalien avulla, jotka ovat saapuneet maapallolle mystisen, tuntemattomasta lähteestä peräisin olevan kiven mukana. Tämä kivi on tuonut mukanaan ihmiskunnalle ennen näkemättömiä teknologioita.

Peli on räjähtävä ylhäältä kuvattu ammuntapeli, jossa on mahdollista käyttää sekä keskiaikaisia että tieteellisiä aseita vihollisten tuhoamiseen. Voit myös hyödyntää energiakilpeä ja muita erikoislaitteita kääntämään taistelun kulun eduksesi. Pelissä on kaksi erilaista lähestymistapaa vihollisten kukistamiseen: voit joko käyttää hiiviskelyä ja tappaa viholliset huomaamattomasti tai mennä täysillä aseet laulaen.

Redgar: The Space Viking tarjoaa monipuolisia ja yksityiskohtaisesti suunniteltuja tasoja. Voit tutkia synkkiä avaruusaluksia ja luolastoja, samalla kun paljastat uuden vanhan maailman salaisuuksia ja sen omalaatuisia asukkaita. Pelissä on myös alkuperäinen, sähköistävä ääniraita, joka pitää adrenaliinitasot korkealla kun teet vihollisista soseita monipuolisen asearsenaalin avulla. Valinta on sinun: hiiviskely tai räiskintä, kumpi vain sopii pelityylillesi.

Redgar: The Space Viking Steamissa
14,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-11-07
Tila: Tulossa
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Kamara Creations
Julkaisija: Bonus Stage Publishing
Teemat: fantasia
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
2 Gt
2 Gt RAM-muistia
OpenGL ES 3.0+ yhteensopiva kortti
3 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.