SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Rogue Robots

2020

Kuvaus

Rogue Robots on toimintaa täynnä oleva rogue-lite-ampumispeli, jossa tehtävänäsi on tuhota raivokkaita poliiseja. Peli on samaa sarjaa kuin aiemmin suositut Drunk-Fu ja Spareware, mutta se ei ole suora jatko-osa. Aiemmin Sparewarea on kritisoitu sen yksinkertaisuudesta ja toistuvasta pelimekaniikasta. Tämän vuoksi pelin nimi on muutettu ja pelattavuutta on kehitetty uuteen suuntaan.

Rogue Robots -pelissä luot oman tuhoisan robotin ja taistelet joukkoja verenhimoisia poliiseja vastaan, jotka ovat uhka maapallolle. Kun robotisi tuhoutuu, se on lopullisesti poissa pelistä, mutta satunnaisgeneroidut kartat pitävät huolen siitä, että pelikokemus pysyy mielenkiintoisena tuntikausia. Peli sisältää myös yhteistyöpelitilan, jossa voit pelata jopa neljän ystävän kanssa.

Mitä sitten on jäljellä Sparewaresta? Parhaat osat. Rogue Robots on luotien väistelyä ja aaltoihin perustuvaa ammuskelua, johon on yhdistetty rogue-lite-elementtejä ja taktista päätöksentekoa. Voit mukauttaa robotiasi erilaisilla osilla, jotka vaikuttavat kykyihisi eri tavoin. Valitse aseesi huolellisesti, varo ansaita ja taistele läpi vihollislaumojen. Pelin tavoitteena on pelastaa ihmiskunta itseään tuhoamasta.

Rogue Robots Steamissa
5,69€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2020-06-12
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Rusto
Julkaisija: Bonus Stage Publishing
Teemat:
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7 tai uudempi
Prosessori: DualCore AMD/Intel 2.3 GHz
Muisti: 4 Gt RAM
Näytönohjain: AMD Radeon 4850 / Nvidia 8800 GTS 512 Mt tai vastaava
DirectX: Versio 10
Tallennustila: 1 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.