SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Rogue’s Tale

2014

Kuvaus

Rogue’s Tale on yhden pelaajan vuoropohjainen luolaseikkailupeli. Peli tapahtuu paikassa nimeltä Frostmourn Keep ja sen alapuolisissa luolastoissa, jotka sijaitsevat World’s End -vuorilla. Tavoitteena on syrjäyttää nykyinen Frostmourn Keepin kuningas ja tulla uudeksi kuninkaaksi.

Pelin luokaton hahmonrakennus antaa sinulle mahdollisuuden olla juuri sellainen varas kuin haluat. Voit valita erilaisia kykyjä ja taitoja, joilla muokata hahmoasi omien mieltymystesi mukaan.

Pelin kuolemat voivat tuntua epäreiluilta, sopimattomilta ja armottomilta ja mikä pahinta, ne ovat myös pysyviä. Kuitenkin pelimekaniikkojen oppimisen avulla voit löytää tapoja torjua näitä kuolemia ja selvitä pidempään pelissä.

Luolastot ja kohtaamiset generoidaan satunnaisesti, joten jokainen pelikerta on erilainen. Tämä takaa pelin uudelleenpeluuarvon ja haastavuuden.

Pelaajalla on käytössään 27 erilaista kykyä, joilla voi kehittää hahmoaan. Voit valita kykyjä eri kategorioista, kuten taistelu, varastaminen tai loitsut.

Lisäksi pelissä on yli 60 erilaista loitsua, joilla voit edelleen kehittää hahmoasi. Loitsut tarjoavat erilaisia taktisia mahdollisuuksia taisteluissa ja selviytymisessä.

Seuraavaa hahmoa varten voit hyödyntää jopa 80 perintöä, jotka tekevät hahmostasi vahvemman.

Rogue's Tale Steamissa
6,89€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2014-03-28
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Epixx.org
Julkaisija: Epixx.org
Teemat: fantasia
Genret: roolipeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7/8/10
Muutaman vuoden vanha Intel tai AMD peliprosessori
4096 Mt RAM-muistia
Muutaman vuoden vanha pelinäytönohjain
200 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.