SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Sauna2000


Kuvaus

Sauna2000 on tuleva peli, joka tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden kokea suomalaisen saunakulttuurin ytimen keskellä Muhvijärveä, pientä järvenrantakaupunkia Suomen sydämessä. Pelin tapahtumat sijoittuvat kesään vuonna 2000 ja pelaajat pääsevät kokemaan elämää pienellä maaseudun niemimaayhteisöllä. Pelissä on PS1-aikakauden inspiroimat grafiikat ja asetukset ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua tuhansien järvien maahan suomalaisen maaseudun näkökulmasta.

Muhvijärven maailma on käsin rakennettu ja siinä on yli 10 ääninäytellyn ja kirjoitetun hahmon kanssa, joita voit pyytää liittymään saunahetkeesi. Pelissä on myös monia eri loppuratkaisuja riippuen tekemiesi valintojen perusteella. Voit päättää seurata pelissä myös valinnaista kauhutarinaa ja tutkia, selviydytkö viikonlopun yli. Peli tarjoaa tulevaisuudessa laajennettua maailmaa, johon sisältyy yli 30 ääninäytellyn ja kirjoitetun hahmon lisäksi monia muita elementtejä, kuten tanssisaleja, vierailijoita, ajettavia polkupyöriä ja karaokepelaamista.

Tarinan alussa huomaat, että kesämökkisi on ryöstetty tyhjäksi ja olet törmännyt autollasi hirveen. Joudut siis löytämään keinon palauttaa mielenrauhasi. Ja samalla kun teet niin, voit auttaa mökkinaapureitasi viettämään mukavaa juhannusjuhlaa. Voit osallistua klassisiin kesäjuhla-aktiviteetteihin, kuten syödä makkaraa ja nauttia kylmiä juomia laiturilla, ammuskella ilmakiväärillä, heittää tikkaa, kalastaa, ottaa Polaroid-valokuvia tai osallistua perinteiseen suomalaiseen saappaanheittoon. Voit myös liikkua veneellä, jos sinulla sattuu olemaan polttoainetta.

Pelissä on monia muita ominaisuuksia, kuten puunhakkuu, saunan lämmittäminen ja kylpyveden kuumentaminen, joista kaikista voit löytää rentoutumisen syvimmän merkityksen. Pelille on luvassa myös tulevia kausittaisia sisältölaajennuksia. Lisäksi Sauna2000 tulee tukemaan kokonaan virtuaalitodellisuutta, antaen pelaajille mahdollisuuden kokea Muhvijärven heidän omasta näkökulmastaan.

Sauna2000 Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Tulossa
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: 靄Moya Horror
Julkaisija: 靄Moya Horror
Teemat: kauhu
Genret: seikkailupeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10 vain 64-bittinen
Intel Core i5 tai vastaava AMD
8 Gt RAM-muistia
NVIDIA GTX 660 tai AMD Radeon HD 7950
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.