SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Skeletal Avenger

2021

Kuvaus

Skeletal Avenger on kiehtova roguelite-dungeon crawler -peli, jossa lähdetään jäätävälle kostoretkelle pelottavana luurankosoturina. Peli tarjoaa jatkuvasti uudelleenpelattavan kokemuksen yhdistämällä hack’n’slash-toimintaa ja loputtomasti vaihtelevaa pelattavuutta.

Jokainen laskeutuminen petollisiin syvyyksiin tarjoaa uusia mahdollisuuksia räätälöidä omaa pelityyliäsi voimakkaiden etujen ja päivitysten avulla. Astu kaaokseen ja takoa armottomalla tuhoamisen tiellä läpi ikinä muuttuvan alamaailman, joka on täynnä oudonmuotoisia ja pelottavia vihollisia.

Lopullinen tavoite on kostaa. Mutta ennen kuin voit saavuttaa sen, sinun on ensin hallittava valikoima tappavia aseita, opittava luunmurskaavaa taistelua ja päihitettävä arvaamattomat luolien asukkaat.

Uskalla uhmata kohtaloa ja sukella pää edellä Skeletal Avengerin synkkään ja immersiiviseen maailmaan. Jokaisella iskulla, heilautuksella ja kallonheitolla lähestyt lähemmäs kunniasi palauttamista ja kostoa niille, jotka ovat vääryyttä sinulle tehneet. Koston aika on nyt – tartutko siihen?

Yli 50 edulla ja koristeella voit rakentaa uudenlaisen pelityylin jokaisella pelikerralla. Heitä kallosi ja vapauta tuhoavia erikoishyökkäyksiä! Tutki luolastoja löytääksesi aarteita ja tule undead-koneeksi kostolle!

Skeletal Avenger Steamissa
16,49€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2021-09-29
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: 10tons Entertainment
Julkaisija: 10tons Entertainment
Teemat: fantasia
Genret: roguelike

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
3 Ghz
4 Gt RAM
SM 3.0+
Versio 11
500 Mt käytettävissä tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.