SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Sledders

2023

Kuvaus

Sledders on realistinen, fysiikan pohjalta toimiva moottorikelkkasimulaattori, jossa voit hurjastella avoimessa takamaastossa. Liiku suurilla avoimilla alueilla, aja läpi valtavista lumikerroksista, valloita vuoret ja saavuta huippu nopeammin kuin ystäväsi!

Rentoudu ja nauti kelkkailusta, kun kiihdytät yhden kelkan kanssa puiden välissä ja heittelet sitä rinteillä. Rajat asettaa vain sinä itse, joten anna mennä ja näytä meille, mitä pystyt saavuttamaan!

Maailma on leikkikenttäsi, sillä peli tarjoaa suuren kartan, jota voit tutkia ja leikkiä. Se sisältää jyrkkiä mäkiä, vuoria, paljon puita ja avoimia alueita, jotka ovat valmiina ajettaviksi juuri sinun toimestasi! Kartan koko on tällä hetkellä 4×4 km, joten sinulla on paljon tutkittavaa.

Sledders on vapaamuotoinen moottorikelkkasimulaattori, jossa on realistinen fysiikka syvässä lumisessa takamaastossa. Aja ystäviesi kanssa joko vapaamuotoisessa tilassa tai erikoistehtävissä. Verkkomoninpeli vie sinut ajelulle ympäri maailmaa samanhenkisen kelkkaharrastajayhteisön kanssa.

Sledders Steamissa
24,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-12-05
Tila: Ennakkojulkaisu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Hanki Games
Julkaisija: Bonus Stage Publishing
Teemat: talviurheilu, urheilu, moottoriurheilu
Genret: urheilu

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10
2.4 GHztai parempi
8 Gt RAM
Versio 11
2 Gt vapaata tilaa
Internet vaaditaan moninpeliin.
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.