SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Soulrun


Kuvaus

Soulrun on peli, jossa voit rakentaa oman polkusi läpi Abyssin. Tämä eeppinen seikkailu vie sinut mielenkiintoisiin maisemiin, joissa pääset tutkimaan synkkiä luolia ja taistelemaan tai väistämään tehtävien kautta saadaksesi lipun ulos Kuoleman mestarilta. Peli tarjoaa klassista pelattavuutta ja käsin piirrettyä 2D-tyyliä.

Pelissä on sivuttaisskrollaava toiminta, jossa jokaisella hahmolla on omat erityiskykynsä. Voit ryömiä, väistellä, syöksyä, kiivetä, iskeä ja murskata tiensä läpi Abyssin synkkien maisemien. Abyssin maailma tarjoaa avoimen pelimaailman, jossa on portaaliverkostoja, tarinoita ja vaarallisia hahmoja. Voit valita oman polkusi etkä koskaan tiedä, millaisiin vihollisiin kohtaat tai millaisia liittoutumia voit muodostaa.

Voit vahvistua uusilla taidoilla ja kyvyillä! Saat uusia hyökkäyksiä, voimaa ja nopeutta. Voit hypätä taivaalle, syöksyä eteenpäin silmänräpäyksessä tai räjäyttää tiensä eteenpäin voimalla! Löydä ja avaa pysyviä bonuksia reliikkien avulla, jotka tarjoavat uusia voimia ja kykyjä. Valitse polkusi viisaasti ja tee hahmosi ainutlaatuiseksi!

Pelissä on söpöjä, synkkiä ja pelottavia hahmoja, joilla on käsin piirretyt 2D-ruutu kerrallaan animaatiot.

Soulrun Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Beta
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Jestercraft
Julkaisija: Jestercraft
Teemat: seikkailu
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
Core 2 Duo
2 Gt RAM
Erillinen näytönohjain
400 MB vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.