SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Space Haven

2020

Kuvaus

Space Haven on avaruusmatka, jossa sinulla on joukko siviilejä etsimässä uutta kotia. Rakenna avaruusaluksia laatta laatalta, luo optimaaliset kaasuehdot, hallitse miehistön tarpeita ja mielialoja, kohtaa muita avaruudessa liikkuvia ryhmiä ja tutki universumia tässä avaruusasemien simulaatiossa.

Räätälöi – Täysi vapaus rakentaa haluamasi tyyppinen avaruusalus tai asema. Sijoita jokainen aluksen rungon, seinän, oven ja laitteen osa haluamaasi paikkaan.

Toiminnallisuus – Kaikki tilat palvelevat tarkoitusta. Miehistön jäsenet nukkuvat sängyissä, käyttävät wc-tiloja, häiriintyvät meluisasta huoneesta ja kiittävät sinua pelikoneesta.

Toimiva avaruusalus voidaan rakentaa laatta laatalta, antaen sinulle mahdollisuuden muotoilla haluamasi tyyppinen avaruusalus. Se voi olla symmetrinen ja virtaviivainen tai epäsymmetrinen ja omaperäisen näköinen. Se ei tarvitse näyttää perinteiseltä avaruusalukselta, kuten tieteiskirjallisuudessa kuvataan, vaan voit suunnitella omanlaisesi – valinta on sinun!

Happea ja CO2:ta – Pidä optimaaliset happi- ja hiilidioksiditasot rakentamalla elintukimoduuleita miehistön jäsenille.

Vaaralliset kaasut – Tietyt tilat ja räjähdykset voivat vapauttaa vaarallisia kaasuja. Rakenna puhdistuslaitteita ilman puhdistamiseksi.

Space Haven Steamissa
21,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2020-05-21
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Bugbyte
Julkaisija: Bugbyte
Teemat: sci-fi
Genret: strategia

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10/7
1.8 GHz
2 Gt RAM-muistia
128 Mt 3D OpenGL 2.0 -yhteensopiva näytönohjain
250 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.