SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Spareware

2016

Kuvaus

Spareware on neljän pelaajan yhteistyöpeli, jossa on rogueliken piirteitä. Pelissä ohjataan robottia, joka on koottu erilaisista osista, ja tehtävänä on taistella ihmisaaltoa vastaan. Pelin idea on pelastaa ihmiskunta sen omilta virheiltä. Taistelu käydään tulevaisuuden kaupungeissa, ja matkan varrella pelaajat voivat avata uusia varusteita ja kykyjä.

Pelin paikallinen kampanja tukee yhdestä neljään pelaajaa. Valittavissa on 12 erilaista, omalaatuista asetta, joilla puolustautua kaupunkien harhautuneita puolustajia vastaan. Robotin voi koota 26 eri osasta, ja valinnoilla on suora vaikutus pelaajan suorituskykyyn. Spareware tarjoaa neljä ainutlaatuista taitopuuta, jotka sisältävät yhteensä 36 erilaista kykyä. Pelaajia vastaan asettuu loppumattomia aaltoja monipuolisia poliisivoimia.

Peli tarjoaa myös paikallisen pelaaja vastaan pelaaja -moodin, joka tukee jopa kahdeksaa pelaajaa. Sparewaren taistelutantereina toimivat kolme satunnaisesti generoitua kaupunkia, jotka ovat täynnä vaarallisia ansoja: Helsinki, Lontoo ja Las Vegas. Pelissä yhteistyö on erityisen tärkeää, ja monen pelaajan kokevat sen olevan hauskempaa pelata yhdessä paikan päällä kuin verkon välityksellä.

(Ei enää saatavilla Steamista.)

Spareware Steamissa

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2016-10-10
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Rusto
Julkaisija: Rusto
Teemat:
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Käyttöjärjestelmä: Windows 7 tai uudempi
Suoritin: DualCore AMD/Intel 2.3 GHz
Muisti: 4 Gt RAM
Näytönohjain: AMD Radeon 4850 / Nvidia 8800 GTS 512 Mb tai vastaava
DirectX: Versio 9.0
Tallennustila: 1024 Mt käytettävissä
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.