SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

STATUS: INSANE

2017

Kuvaus

Igorin täytyy paeta mielisairaalasta, mutta se ei tule olemaan helppoa. On kaksi (2) melko ilmeistä syytä: 1. Igor on sidottu pakkopaitaan. 2. Mielisairaalan käytävät ovat täynnä rauhoittavia lääkkeitä valmiina olevia vartijoita (ja muita esteitä). Lisäksi vaarat vaanivat ulkopuolella, mutta Igorilla on myös sisäinen taistelu menossa: hänen psykoottinen kuvitteellinen ystävänsä Flead vaatii jatkuvasti häntä perumaan typerän pakoyrityksensä.

Tarina sijoittuu salaperäiseen mielisairaalaan, joka tunnetaan synkähköstä historiastaan kyseenalaisten vaihtoehtoisten hoitomenetelmien käytöstä. Vieläkin salaperäisempää on nero päätohtori, joka pyörittää paikkaa…

Peli koostuu kolmesta (3) monitasoisesta pelimaailmasta, joista jokaisessa on ainutlaatuisia peliominaisuuksia. Erityisesti Potilaiden Osiossa on kissoja. Antiikkiosiossa on hylättyjä moottorikäyttöisiä laitteita ja dynamiittia. Täysin Salaisessa Osiossa on teleportteja ja muita hienoja tulevaisuuden huipputeknisiä laitteita… ja paljon muuta!

Kaikki mielisairaalan salaisuudet paljastuvat! Kerää satunnaisia muistiinpanoja, jotka hajamielinen päätohtori on jättänyt taakseen! Löydä hienoja taideteoksia! Kerää hauskoja hattuja! Paljasta lopullinen totuus, Kaiken Ymmärrys!

STATUS: INSANE Steamissa
0,79€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-11-13
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Frostbullet
Julkaisija: Frostbullet
Teemat: seikkailu
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
4 Gt RAM-muistia
NVIDIA Geforce GTX 650
6 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.