SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Strangers of the Power

2017

Kuvaus

Strangers of the Power on peli, jossa voit valita kolmesta erilaisesta hahmosta. Peli tarjoaa suloisen ryhmän hauskoja hahmoja, joilla on ääninäyttely – tytöt äännähtelevät taistellessaan! Peli tarjoaa vanhan koulukunnan vuoropohjaisen taistelujärjestelmän animoitujen hahmojen ja vihollisten kanssa. Saat myös satunnaisesti generoitua saalista, joka vaihtelee sen mukaan, millä hahmolla pelaat. Lisäksi voit oppia uusia taikaloitsuja ja soturitaitoja, jotka lisäävät taisteluvoimiasi.

Deluxe Edition tarjoaa entistäkin enemmän Strangers of the Power -kokemusta. Peli sisältää peruspelin, jossa voit valita neljästä mahdollisesta päähenkilöstä. Deluxe Editionissa on myös uusi ääninäyttelevä päähenkilö ja ääninäyttelevä seuraaja. Lisäksi saat uusia aseita ja uuden pienoisluolan.

Pelin tapahtumat sijoittuvat suureen pohjoiseen kaupunkiin nimeltä Serina. Kaupunki on kaunis, mutta sillä on synkkä salaisuus. Kahden noitien vuosia jatkunut terrori on vallannut linnan kaupungissa pimeällä magiallaan. Kaikki yritykset tappaa heidät ovat epäonnistuneet. Vain todellinen sankari voi vastata kansan kutsuun ja pysäyttää noitat kerrallaan ja lopullisesti. Eräänä päivänä majataloon saapuu matkustaja. Onnistuisiko hän siinä, missä muut ovat epäonnistuneet?

Pelin hahmoina on Gracie, joka on velho.

Strangers of the Power Steamissa
1,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-08-17
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Tuomo Laine
Julkaisija: Tuomo's games
Teemat: fantasia
Genret: roolipeli

Järjestelmävaatimukset:
WindowsR 7/8/8.1/10 (32bittinen/64bittinen)
INtel Core 2 Duo
2 Gt RAM
DirectX 9/OpenGL 4.1 -yhteensopiva GPU
763 Mt vapaata tilaa
1280x720
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.