SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Stumble Guys

2021

Kuvaus

Liity mukaan miljoonien pelaajien joukkoon tässä hauskassa moninpelissä, jossa taistelet voitosta! Oletko valmis astumaan kaotiseen kilpajuoksuun? Juokse, kompastu, putoa, hyppää ja voita – hauskuus ei ole koskaan ollut näin suurta!

Välttele esteitä ja taistele vastustajiasi vastaan juoksemalla, kompastumalla ja putoamalla jopa 32 pelaajan kanssa. Selviydy hauskan moninpelikaosin halki ja ylitä maaliviiva ennen ystäviäsi päästäksesi seuraavalle kierrokselle. Voitat myös hauskoja palkintoja ja tähtiä jatkaessasi pelaamista ja voittaessasi Stumble Guysissa!

Luo oma moninpelijuhla ja pelaa ystäviesi ja perheesi kanssa. Selvitä, kuka juoksee nopeimmin, taistelee parhaiden taitojen avulla ja selviää kaaoksesta!

Muokkaa ja personoi valitsemasi Stumbler erikoisemoteilla, animaatioilla ja askelilla. Näytä ainutlaatuinen tyylisi ja persoonallisuutesi kompuroidessasi kohti voittoa.

Joka kuukausi tarjolla on uusi Stumble Pass, joka sisältää uutta sisältöä, muokkauksia ja muita palkintoja!

Tutustu Stumble Guysin maailmaan yli 30 kartan, tason ja pelitilan avulla, jotka tarjoavat vielä enemmän tapoja pelata ja kokea nopeimman moninpeliknockout-taistelupelin. Liity juhlaan ja valmistaudu kompuroimaan, putoamaan ja voittamaan matkallasi kohti voittoa.

Stumble Guys Steamissa

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2021-10-07
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Scopely
Julkaisija: Scopely
Teemat:
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10
Intel Core 2 Duo E8400 | AMD Phenom II X4 965
4 Gt RAM
AMD Radeon HD 7750 | NVIDIA Geforce GTX 260
Laajakaistayhteys
512 Mt käytettävissä olevaa tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.