SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Supermoves

2024

Kuvaus

“Supermoves” on dynaaminen parkour-peli, joka yhdistää monipuolisen pelikokemuksen sekä yksin- että moninpelitilassa. Pelaajat pääsevät kokemaan parkourin jännityksen ensimmäisen ja kolmannen persoonan näkökulmasta, suorittamaan kiehtovia temppuja kuten seinäjuoksuja, kong-liikkeitä ja voltteja trampoliineilla. Tämä peli tarjoaa yhdistelmän arcade-elementtejä ja vauhdikasta freerunning-parkouria.

Pelissä on mukana myös syvällinen yksinpelitila, Career Mode, jossa pelaajat voivat kehittyä ja nousta parkour-mestariksi. Tarina alkaa traagisesta kaatumisesta, jonka jälkeen pelaajan tulee nousta takaisin huipulle Supermoves Parkour Championship -kilpailuissa. Eri pelialueisiin lukeutuvat esimerkiksi koulun liikuntasali ja kattotasanteet, joissa jokaisessa on omat haasteensa ja tavoitteensa.

Moninpelitilassa “Supermoves” tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kohdata jopa 40 pelaajaa online-tilassa erilaisissa kilpailuissa. Pelimuotoja on yli kahdeksan, mukaan lukien Obstacle Course ja Loot mode, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita ja elämyksiä. Pelaajat voivat luoda omia soittolistojaan Royale- tai Tournament-muodoissa, joissa tavoitteena on eliminoida vastustajat ja osoittaa olevansa todellinen voittaja.

“Supermoves” sisältää Makea Editor -työkalun, jonka avulla pelaajat voivat suunnitella ja luoda omia tasojaan. Tämä editori mahdollistaa helpon ja intuitiivisen tasonrakennuksen käyttämällä valmiita palikoita, joiden avulla voi luoda omia parkour-ratoja, pelishow-tyylisiä haasteita ja rentoutumisalueita. Pelaajat voivat muokata ja pelata tasoja sekä online- että offline-tilassa, ja editointityökalu on käytettävissä milloin tahansa. Tasoja voi jakaa ja pelata yhdessä ystävien kanssa, mikä tuo lisäulottuvuutta pelikokemukseen.

Kaiken kaikkiaan “Supermoves” tarjoaa monipuolisen ja jännittävän pelikokemuksen, jossa yhdistyvät parkourin haasteet, luova tasonrakennus ja monipuoliset pelimuodot.

Supermoves Steamissa

Pelin tiedot


Tila: Tulossa
Lisenssi:
Kehittäjä: Makea Games
Julkaisija: Makea Games
Teemat: parkour
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10 tai 11
Intel i5 tai AMD Ryzen 3750x
8 Gt RAM
NVIDIA® GeForce RTX2060™
Versio 11
Laajakaistayhteys
15 Gt vapaata tilaa
Vaaditaan SSD
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.