SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Terra Feminarum

2018

Kuvaus

Terra Feminarum on suomalaiseen mytologiaan perustuva japanilaisen tyylin manic shoot ’em up -peli. Pelin tarina ja hahmot pohjautuvat suomalaiseen mytologiaan, kun taas pelin pelattavuus ja taide tyyli ovat vahvasti inspiroituneet japanilaisista danmaku-ammuntapeleistä. Pelissä on käsintehtyä HD-grafiikkaa (1080p), jossa ei ole hukattua näyttötilaa.

Pelin tarina vie pelaajan seitsemän hahmon johdolla metsien ja järvien läpi mystiseen Pohjolaan. Tarinatila mahdollistaa yksittäisten tarinajaksojen kokemisen ja hahmon kehitys tallentuu. Tämä tila sisältää myös erikoishaasteita. Arcade-tilassa pelaaja voi kokea perinteisen arkadimaisen kokemuksen, jossa tavoitteena on suoriutua pelistä yhdellä elämällä ja kerätä mahdollisimman korkea pistemäärä. Ei jatkamisia. Tämä on todellinen haaste taitavimmille pelaajille.

Peli tarjoaa neljä vaikeustasoa: Aloittelija, Normaali, Vaikea ja Brutaali. Brutaali-vaikeustaso erottaa jyvät akanoista, kun taas Aloittelija-vaikeustaso tarjoaa armoa. Erityinen asejärjestelmä mahdollistaa pelaajan kerätä mana-pisteitä kaatuneilta vihollisilta voimistaakseen oman shamaaninsa voimakkaimpia hyökkäyksiä. Parannusjärjestelmä puolestaan antaa pelaajalle mahdollisuuden vahvistaa pelattavia hahmoja voittamalla pomoja ja haasteita.

Terra Feminarum Steamissa

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-02-28
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Polar Night Games
Julkaisija: Polar Night Games
Teemat: fantasia
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7+
Intel Core i3-3110M
4 Gt RAM-muistia
Geforce GT 650M tai vastaava. OpenGL 3.3+
800 Mt vapaata tilaa
Älä käytä ei-ASCII (ei-englantilaisia) merkkejä pelin asennuskansiossa!
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.