SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Tesla Force, 10tons Entertainment (2020) kansikuva

Tesla Force

2020
Nintendo DS PlayStation 4 Xbox Series X

Kuvaus

Tesla Force on peli, joka tarjoaa uudenlaisen pelikokemuksen verrattuna edelliseen peliin Tesla vs Lovecraft. Pelaaminen ei rajoitu enää pelkästään areenalle, vaan sinulla on merkittäviä valintoja sekä areenan sisällä että sen ulkopuolella. Voit valita reittisi matkustaessasi ja samalla myös haasteet ja palkinnot, jotka siihen liittyvät. Voit ottaa riskin haastaessasi Elite Monsters -vihollisia harvinaisten etujen toivossa tai voit pelata varman päälle ja tyytyä vähäisempiin palkintoihin.

Peli sijoittuu maailmaan, jossa kosmiset kauhut heräävät. On aika kutsua tieteen ja mystisen tiedon sankarit puolustamaan ihmiskuntaa hyökkäykseltä todellisuuden ulottuvuuksista! Pelissä on loputtomasti uudelleenpelattavia rogue-lite-tasoja, joissa on satunnaisesti luotuja kenttiä. Sinulla on käytössäsi laaja valikoima tuhoavia aseita ja intensiivistä ylhäältäpäin kuvattua ampumatoimintaa. Voit myös valita useita etuja, joilla voit räätälöidä sankarisi ominaisuuksia. Pelissä on yli tusina ainutlaatuista hirviötä tuhottavaksi ja voit pelata joko Teslan, Curien, Lovecraftin tai Shelleyn hahmolla.

Valitse neljästä nerokkaasta tiedon sankarista: Tesla, Lovecraft, Curie tai Shelley! Hyödynnä tieteellisiä aseita, laitteita, etuja ja voimia auttaaksesi ihmiskuntaa voittamaan kosmiset kauhut.

Tesla Force Steamissa
Steam-sivulle
store.steampowered.com
16,49€
Tesla Force Google Play Storessa
Google Play Storeen
play.google.com
5,99 €

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2020-11-19
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: 10tons Entertainment
Julkaisija: 10tons Entertainment
Teemat: fantasia
Genret: roguelike, toiminta
Pelaajat: yksinpeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows Vista
2.0 Ghz
2048 Mt RAM
SM 3.0+
Versio 11
500 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.