SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Tesla vs Lovecraft

2018
Nintendo DS PlayStation 4

Kuvaus

Tesla vs Lovecraft on intensiivinen ylhäältä alaspäin kuvattu twin stick -areenashootteri, jonka ovat luoneet Crimsonlandin ja Neon Chromen tekijät. Pelaa arvoituksellisena keksijänä Nikola Teslana, joka hyödyntää staattista energiaa voimistaakseen Tesla-Mechinsä ja opettaakseen lovecraftilaisille painajaisille pelottavan läksytyksen!

Olet Nikola Tesla, maailmankuulu keksijä ja nero ylimmillään. Suurimman keksintösi aattona laboratoriosi tuhoutuu kauhukirjailija H.P. Lovecraftin toimesta, joka väittää tekojesi asettaneen maailman vaaraan. Okkultistisen kirjansa ja valtavan hirviöarmeijansa avulla hän on varastanut sinun arvokkaimmat keksintösi!

Sinulla on käytössäsi Tesla-Mech, äärimmäisen voimakas sotakone. Niitä ärsyttäviä vastustajia voi niittää kaksinkertaisilla Tesla-Miniguneilla ja tallata hirviöt muurahaisiksi.

Kvanttiteleportaatio on kätevästi pakattuna yhteen kannettavaan reppuun. (Sisältää varoitusmerkinnän Theseus-paradoksista, mikä se sitten onkaan.)

Jos painajaisilla olisi painajaisia, ne näyttäisivät juuri tältä. Hirviöitä, jotka ovat niin kauhistuttavia, että ne saavat sinut syömään oman järkesi!

Pelasta maailma monenlaisten keksintöjen ja vempaimien avulla, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) Röntgen-terä ja Kuoleman sädease.

Tesla vs Lovecraft Steamissa
14,79€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-01-26
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: 10tons Entertainment
Julkaisija: 10tons Entertainment
Teemat: sci-fi
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows XP
2 GHz
2048 Mt RAM
SM 3.0+
Version 9.0c
150 Mt tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.