SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

The Balcony

2018

Kuvaus

Pelissä kampanjatilaan tavoitteenasi on noudattaa pomojesi käskyjä ja eliminoida kuuluisia kohteita kaduilta. Joskus ei ole helppoa määrittää, kuka on juuri sinun tavoitteesi, minkä vuoksi sinun täytyy olla varovainen, ettet vahingoita sivullisia. Saat pisteitä onnistuneesti poistamalla kohteesi. Sivullisten tai heidän omaisuutensa vahingoittaminen vähentää vastaavasti pisteitäsi. Pelissä on hyvä määrä erilaisia tasoja eri ympäristöissä ja sääolosuhteissa. Jokainen onnistuneesti suoritettu taso avaa uusia objekteja zombitilassa.

Zombitilassa olet jumissa asunnossasi alkuperäisen kalusteen kanssa. Onneksi asunnossa on tietokone, jota voi käyttää uusien objektien tilaamiseen. Kysymys kuuluu, pystytkö säilyttämään tarpeeksi tarvikkeita taistellaksesi eläviä kuolleita vastaan? Loputtomat aallot erilaisia zombeja haastavat strategisen suunnittelutaitosi.

Pelin ominaisuuksina on yli 120 heitettävää objektia, tyydyttävä fysiikka, dynaaminen ympäristö sekä tuhottavaa kalustetta, ajoneuvoja ja paljon muuta.

The Balcony Steamissa

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-03-26
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Holotna
Julkaisija: Holotna
Teemat: huumori
Genret: strategia

Järjestelmävaatimukset:
Windows XP+
1.2 GHz
1024 MB RAM
Shader Model 3.0
Version 9.0
99 MB available space
Mouse required
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.