SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

The Last Cube, Improx Games (2022) kansikuva

The Last Cube

2022

Kuvaus

“The Last Cube” on 3D-pulmapeli, joka vie pelaajat autioon kuutioituihin maisemiin. Pelaaja on Viimeinen Kuutio, joka pyrkii pelastamaan kuolevan kotimaailmansa. Pelissä on monipuolisia ja värikkäitä ympäristöjä, jotka tarjoavat laajan kirjon erilaisia pulmia ratkaistavaksi. Ympäristöt vaihtelevat tunnelmaltaan: voit kulkea sumuisista painajaismaisista syvänteistä aina luonnonkauniisiin maisemiin, joissa aurinko kimaltelee vuorten rinteillä.

Pelin pulmat perustuvat ainutlaatuiseen “tarrasysteemiin”, joka on palkittu sen innovatiivisuuden vuoksi. Kuutiona voit liimata erilaisia tarroja sivuillesi, joilla on erityisvoimia. Nämä mekaniikat ja kyvyt esitellään säännöllisesti pelin edetessä, yllättäen pelaajan toistuvasti uusilla tavoilla, joilla kuutio voi interaktoida ympäristön kanssa. Tämän lisäksi pelissä on runsaasti yllätyksiä ja “aha-hetkiä”, jotka tekevät pulmien ratkaisusta erityisen nautinnollista.

Pelissä on suuri määrä lisähaasteita joka tasolla, mikä lisää pelin uudelleenpeluuarvoa huomattavasti. Eri tasoilla on myös piilotettuja salaisuuksia, ylimääräisiä pulmia ja rikasta tarinaelementtiä, jotka palkitsevat uteliaan pelaajan. Kaikki nämä elementit yhdistettynä tekevät “The Last Cube”-pelistä syvällisen ja monipuolisen kokemuksen, joka testaa sekä pelaajan älykkyyttä että ongelmanratkaisukykyä.

The Last Cube Steamissa
Steam-sivulle
store.steampowered.com
16,79€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2022-03-10
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Improx Games
Julkaisija: Improx Games
Teemat: sci-fi
Genret: pulmapeli
Pelaajat: yksinpeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 10, 64-bittinen
Intel tai AMD 2.20 GHz Dual-Core
4 Gt RAM-muistia
DX10-yhteensopiva
2 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.