SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

The Real Man Summer Championship 2019

2019

Kuvaus

The Real Man Summer Championship 2019 on peli, joka on saanut inspiraationsa klassisista NES- ja Arcade-urheilupeleistä, kuten Track & Field, Gold Medal Challenge ja California Games. Peli tarjoaa monia erilaisia toimintapitoisia ja taktisia miniurheilupelejä, jotka heräävät eloon modernien grafiikoiden avulla.

Jokaisella kilpailijalla on oma liikkumistyyli, taitonsa (tai niiden puute) ja erikoisesineensä, mikä antaa hänelle ainutlaatuisia likaisia taktiikoita voittaakseen haasteet ja huijatakseen itsensä korkeisiin pisteisiin. Pelissä on viisi eri kautta/vaikeustasoa, joissa on yhteensä 40 erilaista haastetta, joissa kaikissa on omat lisäsääntönsä, juonittelut ja grafiikat.

Pelin mukaansatempaavassa tarinatilassa jokaisella hahmolla on palkitsemisen arvoinen tausta ja katkeransuloinen loppu, joka saa sinut itkemään kuin teini-ikäinen tyttö, jonka suosikkipop-tähti on juuri jäänyt eläkkeelle.

Haasteet perustuvat enemmän toimiesi ajoittamiseen ja resurssien hallintaan kuin ohjaimen/näppäimistön rikkomiseen liiallisella napinpainalluksella.

Pelistä löytyy runsaasti piilotettuja salaisuuksia, avattavia hahmoja (mahdollisesti jopa naispuolisia?!?), vaikeampia ja oudompia avattavia tasoja ja pelitiloja, salaisia loppuja ja aivoja räjäyttäviä saavutuksia!

Peli sopii kaikille sukupuolille.

The Real Man Summer Championship 2019 Steamissa
7,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2019-09-20
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: SpikyPike
Julkaisija: SpikyPike
Teemat: urheilu
Genret: urheilu

Järjestelmävaatimukset:
Win 7/8.1/10 (64-bittinen)
2.0 GHz kaksiytiminen prosessori tai parempi.
8 Gt RAM-muistia
NVIDIA GeForce 560 GTX tai Radeon R7 260x -sarja tai parempi.
Versio 11
3 Gt vapaata tilaa.
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.