SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

The Reviewer

2015

Kuvaus

The Reviewer on peli, joka keskittyy videopelien arviointiin tiukkojen aikarajojen puitteissa. Pelissä pelaaja ottaa kriitikon roolin ja tehtävänä on laatia arvioita erilaisista videopeleistä. Pelin alussa pelaaja lukee hahmonsa kommentteja pelistä ja tekee niiden perusteella valinnan neljästä mahdollisesta arviosta. Valinnan jälkeen päätoimittaja antaa palautetta sekä julkaisee mielipidemittauksen pelaajan suoriutumisesta.

Pelin edetessä pelaajan on hallittava yhä monimutkaisempia tehtäviä ja häiriötekijöitä. Esimerkiksi luottamuksellisuussopimukset, arvostelujärjestelmät, Twitter-seurannat ja kotitehtävät lisäävät haastetta. Kaikkia näitä elementtejä on tasapainotettava samalla kun pyritään tuottamaan asiantunteva arvio pelistä.

Onnistuakseen pelissä pelaajan on pidettävä yllä hyvää julkista mielipidettä ja miellytettävä päätoimittajaa. Tämä vaatii monenlaisten tehtävien ja häiriötekijöiden hallintaa. The Reviewer tarjoaa siis viihdyttävän näkökulman videopelien arviointiin ja mahdolliset yhtäläisyydet oikeiden peliarvostelusivustojen toimintaan ovat pelkästään sattumaa.

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 2015
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Mats Kyyrö
Julkaisija:
Teemat:
Genret:
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.