SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

The Slater

2018

Kuvaus

The Slater on tarinavetoinen ensimmäisen persoonan toiminta-stealth-pulmapeli, jossa astut entisen poliisin Mark Slaterin saappaisiin. Markin isä murhataan tutkiessaan uutta suunnitteluhuume D-Painia. Nyt sinulla on mahdollisuus eliminoida kaikki isäsi murhaan liittyvät henkilöt sekä kaikki ne, jotka olivat tekemisissä uuden suunnitteluhuumeen kanssa. Ole valmis salamurhaamaan kohteitasi yksi kerrallaan.

Käytä varovaisuuteen perustuvia taktiikoita saadaksesi etulyöntiaseman vihollisiisi nähden ja eliminoidaksesi heidät. Ajattele vihollisiasi palapelin palasina. Miten pääset vartijoiden ohi? Ketä tapat ja miten? Mieti tarkkaan ennen kuin teet liikkeesi, muuten itse olet se, joka päätyy kuolleeksi. The Slaterin on tuonut sinulle Alessandro Laina, Laina Interactiven ainoa mies.

Tutki tunnelmallisia ympäristöjä, kerää tietoa vihollisistasi, tapa vartija ja hanki heidän vaatteensa, sulautu joukkoon, pelaa älykkäästi ja ilman, että kukaan näkee – Eliminoi kohteesi.

Hyödynnä ympäristöäsi. Havainnoi ja luo häiriöitä houkutellaksesi vihollisia. Tapeta heidät ja hanki heidän vaatteensa. Kanna heidän ruumiinsa ja piilota ne. Nappaa hyödyllisiä avainkortteja ja pääsukoodeja. Kiipeä tikapuita tai ryömi ilmanvaihtokanavien kautta ja yllätä vihollisesi.

The Slater Steamissa
9,75€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-09-20
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Laina Interactive
Julkaisija: Laina Interactive
Teemat:
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
Intel Core i5
8 Gt RAM
GeForce 750 Ti
Versio 11
11 Gt käytettävissä olevaa tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.