SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

The Sperminator: Rescuing Tzar Vlad

2020

Kuvaus

Pelin sankari, The Sperminator, on maailman ainoa toivo venäläisen johtajan, Tsar Vladin, pelastamiseksi. Tsar Vlad on piilotettu salaiseen taikapaikkaan ja pelaajana sinun tehtävänäsi on auttaa The Sperminatoria keräämään kuusi voodoo-nukkea jokaisella tasolla avataksesi pääsyn salaiseen paikkaan. Tämä mystinen paikka on pomon alue, jossa pahamaineinen Trumpster pitää Tsar Vladia karboniitissa. Ainoastaan Trumpsterin voittaminen mahdollistaa Tsar Vladin vapauttamisen.

Pelin aikana kohtaat yli kymmenellä eri teematasolla ainutlaatuisia haasteita ja vihollisia. Tasot ovat täynnä aarteita ja vihollisia, kuten jousiammuntavihollisia, taikovia vihollisia ja miekalla taistelevia vihollisia. Tarjolla on myös aarrearkkuja, joista löytyy erilaisia aseita ja ammuksia auttamaan tehtävässäsi.

Lisäksi pelissä on pomotaistelu, jossa kohtaat Big Boss Trumpsterin, jonka monipuoliset taidot tekevät kohtaamisesta erittäin haastavan. Hänen voittamisensa on välttämätöntä Tsar Vladin pelastamiseksi ja pelin päättämiseksi.

Peli tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden löytää pääsiäismunia, jotka avautuvat saavutuksiksi, kuten virusesineiksi. Nämä piilotetut yllätykset tuovat lisäjännitystä ja haastavuutta pelin tutkimiseen.

Peli on fiktiivinen teos ja sen hahmot, paikat ja tapahtumat ovat pelin tekijöiden mielikuvituksen tuotetta. Kaikki yhtäläisyydet todellisiin henkilöihin tai tapahtumiin ovat sattumanvaraisia.

The Sperminator: Rescuing Tzar Vlad Steamissa
0,55€
1,99€
-72%

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2020-03-03
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Tero Lunkka, Sperm Studios
Julkaisija: Tero Lunkka
Teemat:
Genret: toiminta, roguelike

Järjestelmävaatimukset:
windows 8
i5
6 Gt RAM-muistia
NVidia GeForce 800 -sarja
Versio 9.0
8 Gt vapaata tilaa
Direct x9
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.