SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

The Walking Vegetables

2017

Kuvaus

The Walking Vegetables on nopeasti etenevä ylhäältä kuvattu ammuskelupeli, jossa pelaaja ryntää kaupungista toiseen ryöstäen rakennuksia ja esikaupunkeja saadakseen käsiinsä mahtavia aseita, laitteita, herkkuja ja kultaa. Pelaajan täytyy olla aina valppaana ja liipaisinsormi herkässä, sillä peli tarjoaa äärimmäisen nopeatempoista vihannes-zombien sekasortoa.

Pelaajan on mahdollista avata kymmeniä tuhoisia aseita, laitteita ja lähitaisteluaseita keräämällä Radrocks-kiviä Vihannespomoilta. Tämä auttaa pelaajaa taistelemaan tiensä kohti uhkaavaa vihannesvaltaista alien-päämajaa ja pelättyä pelottavaa äidinavaruusalusta.

Vihannesten lisäksi myös hedelmät ja sienet ovat joutuneet kärsimään Alien Vegeneration Rayn vaikutuksesta. Yli 20 tuoretta ja ainutlaatuista vihollista haluaa maistaa ihmislihan makua… Ja jos sattumalta selviät loputtomasta hyökkäyksestä kypsiä ahmivia raatelijoita vastaan, useat eeppiset pomo-taistelut varmasti pistävät lopun sinun vähäpätöiselle kapinalle… ja olemassaolollesi. Muahahahahaaa!

Rakenna hahmosi luomalla tehokkaita vaikutusyhdistelmiä valitsemalla yli 20 ainutlaatuista taitoa, mukaan lukien sellaiset peliä muuttavat taidot kuin Big Game Hunter, Pulpinator, Akimbo, Tongue of Steel ja paljon muuta! Sisältö pursuaa yli reunojensa!

The Walking Vegetables Steamissa
3,39€
9,99€
-66%

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-09-27
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Still Running
Julkaisija: MG Publishing, Tagstar Games
Teemat: zombie
Genret: toiminta, roguelike

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7, Windows 8 tai Windows 10
1.2GHz prosessori
2 Gt RAM-muistia
Omistettu näytönohjain, jossa on 128 Mt muistia
200 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.