SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Threat, Fragment (1994) kansikuva

Threat

1994
MS DOS

Kuvaus

Astral on kaupunki, jonka siirtolaiset rakensivat kaukaiselle asteroidille pitkän matkan päätteeksi. Aluksi kaikki oli rauhallista ja asukkaat saattoivat elää siellä rauhassa. Turvallisuusjoukot, joista yksi yksikkö on nimeltään SF005, olivat varautuneet kaupungin puolustamiseen ja valmiina kohtaamaan mitä tahansa.

Kuitenkin rauha rikkoutui, kun avaruudesta saapui uusi uhka: verenhimoiset hirviöt laskeutuivat asteroidille. Kaupungin turvajoukot, mukaan lukien SF005-yksikkö, alkoivat välittömästi valmistautua taisteluun näitä olentoja vastaan. He raportoivat olevansa valmiita kohtaamaan tämän uhan ja käyttivät jopa teleportaatioteknologiaa hirviöiden löytämiseksi.

Vaikka Threat onkin jo lähes kolmekymmenen vuotta vanha, on se silti vielä kelvollinen peli. Jos vanhahtavan ulkoasun ja karut äänet voi sivuuttaa, on Threat varmasti oiva kokemus räiskintäpelien ystäville. Mahdollisuus kolmen pelaajan samanaikaiseen peliin varmistaa sen, että tylsää peliä pelatessa ei ainakaan tule olemaan. (Arvio otettu suomipelit.comista.)

Mainittu Mikrobitissä 3/95:
https://archive.org/details/MB1994-1997/mb_1995/page/n187/mode/2up

Threat lataussivu
Latauslinkki
Lataussivulle
archive.org
Demo

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 1994
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Fragment
Julkaisija:
Teemat:
Genret: toiminta
Pelaajat: yksinpeli

Järjestelmävaatimukset:
286 tai parempi
uusien koneiden omistajien kannattaa hankkia DOSBox pelin toiminnan takaamiseksi
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.