SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Tiny Troopers 2: Special Ops

2013
iOS

Kuvaus

Tiny Troopers 2 on toimintapeli, jossa pelaajan tehtävänä on johtaa joukko sotilaita erilaisissa sotatoimissa. Pelissä voi suorittaa neljä jännittävää erikoisoperaatiota, joissa pelaajan taitoja mitataan monipuolisesti. Yksi pelin erikoisuuksista on mahdollisuus hypätä humveen kyytiin ja ottaa hallintaan .50 Cal -tykkitorni. Kuljettaja vie pelaajan vihollisalueen halki ja haasteena on vältellä tankkien ammuksia sekä vihollisen luotisadetta.

Peli tarjoaa monipuolisen joukon erikoisjoukkoja, jotka auttavat tehtävissä. Erikoisjoukkojen joukosta voi värvätä muun muassa lääkintämiehiä, konekiväärimiehiä sekä eliittijoukkoihin kuuluvia Delta Forcen sotilaita ja liekinheittimiä käyttäviä Flamer-yksiköitä. Pelissä on myös mahdollisuus personoida omien sotilaiden univormuja ja kouluttaa heitä ylentämällä heidän sotilasarvoaan. Lisäksi pelaaja voi parantaa joukkojensa selviytymismahdollisuuksia päivittämällä heidän kivääreitään ja panssareitaan.

Pelissä on useita erilaisia ohjaustapoja ja se tukee sekä peliohjainta että näppäimistöä ja hiirtä. Taistelun tiimellyksessä voi käyttää monipuolisesti erilaisia aseita ja ampumatarvikkeita, kuten kranaatteja, raketteja ja ilmaiskuja vihollisten tuhoamiseksi. Lisäksi Tiny Troopers 2 sisältää zombi-tilan, jossa pelaajien on selvitettävä loputtomien zombilaumojen hyökkäyksistä kolmella toimintatäyteisellä kartalla. Tässä tilassa pelaajan päämääränä on kestää mahdollisimman pitkään ylivoimaisia zombilaumoja vastaan.

Tiny Troopers 2 Steamissa
5,99€
Tiny Troopers 2: Special Ops Google Play Storessa

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2013-03-27
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Kukouri Mobile Entertainment, Starloop Studios SL
Julkaisija: Chillingo, Game Troopers
Teemat:
Genret: toiminta, strategia

Järjestelmävaatimukset:
Windows 8
1.4Gt kaksiytiminen Intel Core i5
4 Gt RAM
Intel HD Graphics 5000
500 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.