SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Towers and Powers

2023
Oculus Oculus

Kuvaus

Towers & Powers on virtuaalitodellisuuspeli, joka on yhteensopiva vain Oculus Questin ja Oculus Riftin kanssa. Pelissä pääset kokemaan jumaluuden haasteet ja vastuut omassa muinaisessa maailmassasi. Ihastuttavat maisemat, elegantit rakennukset ja myyttiset olennot täyttävät ympäristösi, mutta kaikki ei ole niin idyllistä kuin miltä näyttää. Saaret ovat hyökkäyksen kohteena ja on sinun tehtäväsi pelastaa asukkaasi ja estää saarten tuho.

Vaikka olet jumala, et voi puuttua asioihin suoraan sääntöjen mukaan. Sen sijaan voit käyttää voimiasi puolustaaksesi liittolaisiasi ja ansaan saadaksesi vihollisesi. Voit rakentaa tornit erilaisista yksiköistä, kuten talonpojista, papeista, sotureista ja velhoista. Voit myös päättää, millaisia rakennuksia yksiköidesi tarvitsevat. Manaa kerryttämällä voit loihtia taikoja suoraan omilla käsilläsi. On myös mahdollista rakentaa barrikadeja vihollisten pysäyttämiseksi.

Pelin dynamiikkaan kuuluu erilaisia taloudellisia ja sotilaallisia tehtäviä, jotka sinun on suoritettava saarillasi. Lisäksi odottavat jännittävät taistelut ja matkat sekä uskolliset palvojat ja julmat viholliset. Pelissä voi kohdata myös erilaisia hirviöitä, jotka tekevät haasteista entistäkin monimutkaisempia. Peli on suunniteltu niin, että voit pelata joko seisovana tai istuvana, yksin tai vaikkapa kissasi seurassa. Voit tarkastella taistelukenttää joka suunnasta saadaksesi paremman käsityksen tilanteesta ja strategioista. Oletko valmis aloittamaan jumalallisen matkasi? Towers & Powers tarjoaa mahdollisuuden osoittaa voimasi ja älykkyytesi haastavissa olosuhteissa.

Towers and Powers Steamissa
16,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-12-15
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Jetdogs Studios
Julkaisija: VRKiwi
Teemat: fantasia
Genret: strategia

Järjestelmävaatimukset:
SteamVR, OpenXR tai PlayStation VR2
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.