SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Trajectory

2017
SteamVR

Kuvaus

Trajectory on ensimmäisen persoonan tieteis-seikkailupeli, joka tapahtuu Maan kiertoradalla dystooppisessa, mutta samalla leikkisässä ympäristössä. Pelissä on useita erilaisia lopetuksia ja monipuolisia eksoottisia paikkoja.

Trajectoryssa pelaaja ottaa roolin vankina, jonka taustasta ei kerrota ja suorittaa viimeisiä päiviä vankeusrangaistuksestaan salaisen valtiollisen Orbitek-nimisen organisaation omistamalla vankila-aluksella. Jokaisella pelikerralla pelaaja kokee vangin viimeiset päivät kiertoradalla. Vanki suorittaa päivittäisiä rutiinejaan aluksella ja noudattaa Orbitekin vartijan antamia määräyksiä intercomin kautta. Tietenkin vain, jos pelaaja haluaa niitä noudattaa. Tehtävät vaihtelevat huoltotehtävistä rohkeisiin ja urhoollisiin seikkailuihin! Niiden välillä pelaaja voi tutkia vankimoduulia, jossa hän on ansassa. Pelissä on monia erilaisia lopetuksia ja jokainen pelikerta tarjoaa erilaisen kokemuksen.

Trajectoryn universumi on futuristinen, mutta anakronistinen. Levykkeet ovat edelleen käytössä, lentojen radat näytetään ascii-grafiikkana ja tekstiseikkailu-mini pelejä on paljon.

Trajectory Steamissa
4,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2017-03-10
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Sky Trail
Julkaisija: Sky Trail
Teemat: sci-fi, seikkailu
Genret: toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7
Dual-core Intel tai AMD -prosessori, 2.5 GHz
4 Gt RAM-muistia
Versio 9.0
2 Gt vapaata tilaa
SteamVR. Näppäimistö ja hiiri vaaditaan
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.