SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Trine 2

2011
PlayStation Portable

Kuvaus

Trine 2 on sivulta kuvattu toiminta-, pulma- ja tasohyppelypeli, jossa pelaaja ohjaa yhtä kolmesta sankarista vaarallisessa satumaailmassa. Pelaaja pääsee seikkailemaan Amadeus-taikurin, Pontius-ritarin ja Zoya-varkaan rooleissa ystävyyden, magian ja petoksen täyttämässä seikkailussa. Trine 2: Complete Story -versio sisältää täysin integroituna Goblin Menace -lisäkampanjan ja uuden Dwarven Caverns -tason. Kaikki Trine 2: Goblin Menace -omistajat päivitetään automaattisesti Complete Story -versioon.

Pelin avainominaisuuksiin kuuluu uusi avattava Dwarven Caverns -taso, joka vie sankarimme matkalle syviin ja pimeisiin tulivuoritunneleihin, joissa kaikuu muinaisia legendoja. Pelissä on myös 20 tasoa, jotka ovat täynnä seikkailua, fysiikan pohjalta toimivia pulmia, vaaroja, vihollisia ja vempaimia. Pelaaja voi valita kolmesta sankarista – Amadeus-taikurista, Pontius-ritarista ja Zoya-varkaasta – joilla jokaisella on omat taitonsa ja persoonallisuutensa. Pelaaja voi myös valita uusia taitoja auttamaan sankareita tehtävissään, kuten taistelemalla lohikäärmeen tulta tuli nuolilla tai jähmettämällä kääpiöviholliset jäähän. Pelissä on myös mahdollisuus lentää rotkojen yli leijuvan Kitesail Shieldin avulla, nostaa hirviöitä suuriin korkeuksiin ja vangita ne laatikkoon

Trine 2: Complete Story Steamissa
19,99€

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 2011
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Frozenbyte
Julkaisija: Atlus
Teemat: fantasia
Genret: tasohyppely

Järjestelmävaatimukset:
2.0 GHz CPU
RAM 1 Gt
4.5 Gt vapaata tilaa
ATi Radeon HD 2400 tai NVIDIA GeForce 7600
Yhteensopiva DirectX 9.0c
Huomaa: ei välttämättä toimi useimmissa vuosina 2004-2009 käytetyissä Intelin grafiikkaratkaisuissa. Peli toimii uusissa Intel HD Graphics 3000.
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.