SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Trine 3 Artifacts of Power, Frozenbyte (2015) kansikuva

Trine 3 Artifacts of Power

2015
PlayStation 4

Kuvaus

Trine 3: The Artifacts of Power on toimintaa, pulmia ja seikkailua yhdistelevä tasohyppelypeli, joka on jatko-osa palkitulle Trine- ja Trine 2 -peleille. Pelissä pääset jälleen tapaamaan tutut sankarit – ritari Pontiuksen, velho Amadeuksen ja varkaan Zoyan – täysin uudessa seikkailussa, nyt ensimmäistä kertaa täydessä 3D:ssä!

Peliä voi pelata yksinpelinä tai yhteistyössä jopa kolmen pelaajan kanssa, sekä paikallisesti että verkossa. Amadeus the Wizard, Pontius the Knight ja Zoya the Thief ovat vähitellen tulleet siihen päätelmään, että heidän elämänsä hallitseminen voimakkaan taianomaisen esineen avulla ei ole toivottavaa pysyvästi. Sankarit yrittävät palauttaa poikkeukselliset lahjansa nimeltä Trine ja niin he sekaantuvat voimiin, joita he eivät ymmärrä: Trine murtuu ja sydämetön muinainen velho pääsee pakoon. Vain rikkoutuneen esineen avulla ohjattuna sankareiden on yritettävä korjata aiheuttamansa vahinko… tai vahinko, joka saattaa vielä tapahtua.

Amadeus on naimisissa oleva velho ja kolmen lapsen isä, joka voi kutsua esiin mystisiä laatikoita ja siirtää esteitä loitsuillaan. Ehkä hän ei ole taitavin tai pelottavin velho, mutta sankarit luottavat Amadeukseen kaikissa asioissa, jotka liittyvät taikuuteen ja legendoihin. Amadeus on aina pitänyt seikkailuista enemmän teoriassa kuin käytännössä.

Trine 3: The Artifacts of Power Steamissa
Steam-sivulle
store.steampowered.com
21,99€

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 2015
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Frozenbyte
Julkaisija: Frozenbyte
Teemat: fantasia
Genret: toiminta
Pelaajat: yksinpeli, lokaali moninpeli, online-moninpeli

Järjestelmävaatimukset:
64-bittinen Windows 10 / 8 / 7 / Vista
Intel Core i3/i5/i7 1.8 GHz kahden ytimen prosessori. AMD 2.0 GHz kahden ytimen prosessori.
4 Gt RAM-muistia
NVIDIA GeForce 260 / Radeon HD 4000 -sarja / Intel HD Graphics 4000
Versio 10
Laajakaistainen internet-yhteys
6 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.