SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Trine 5: A Clockwork Conspiracy, Frozenbyte (2023) kansikuva

Trine 5: A Clockwork Conspiracy

2023

Kuvaus

A Clockwork Conspiracy on Frozenbyten kehittämä videopeli, joka on osa laajempaa Trine-pelisarjaa. Peli keskittyy päähenkilöihin Amadeus, Zoya ja Pontius, jotka ovat olleet mukana sarjassa alusta alkaen. Heidän tehtävänsä on navigoida monimutkaisessa, kellokoneistojen täyttämässä maailmassa ja pysäyttää Kellokoneistoarmeija.

Peli sijoittuu 2.5D-graafiseen ympäristöön ja on visuaalisesti monipuolinen verrattuna sarjan aiempiin osiin. Pelissä esitellään myös uusia hahmoja, jotka lisäävät syvyyttä pelin tarinankerrontaan.

Pelimekaniikaltaan Trine 5: A Clockwork Conspiracy eroaa hieman aiemmista osista. Puzzlet on nyt suunniteltu mukautumaan pelaajien määrään ja pelissä on mahdollisuus sekä online- että paikalliseen yhteistyöpeliin. Tämä mahdollistaa pelin läpäisyn yksin tai ryhmässä ja maksimissaan kolme pelaajaa voi osallistua samanaikaisesti.

Lisäominaisuutena pelissä on taitotehtäväjärjestelmä, jonka avulla pelaajat voivat kehittää hahmojensa kykyjä pelin aikana. Tämä lisää pelikokemuksen henkilökohtaisuutta ja uudelleenpeluuarvoa. Trine 5: A Clockwork Conspiracy on tähän mennessä sarjan laajin osa ja se tarjoaa sekä uusille että vanhoille faneille mahdollisuuden syventyä entistä enemmän Trine-maailmaan.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy Steamissa
Steam-sivulle
store.steampowered.com
29,99€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-08-31
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Frozenbyte
Julkaisija: THQ Nordic
Teemat: fantasia
Genret:
Pelaajat: yksinpeli
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.