SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Turbo Sliders Unlimited

2022

Kuvaus

Turbo Sliders Unlimited on monien klassisten ylhäältä kuvattujen kilpa-ajopelien hengellinen seuraaja, mutta 3D-muodossa ja modernilla verkkotoiminnallisuudella sekä laajalla mukauttamis- ja muokkausmahdollisuuksilla. Se ei ole pelkästään kilpa-ajopeli, vaan yhteisöllisyyteen perustuva alusta, jossa kuka tahansa voi luoda omia tasoja, ajoneuvoja ja pelimuotoja. Sitä voi pelata vakavana e-urheilupelinä tai rennon hauskana pelinä. Sitä voi pelata yksin, verkkomoninpelinä tai paikallisena moninpelinä.

Peli on jo täysin pelattavissa ja sisältää suurimman osan pääominaisuuksista, mutta paljon uusia ominaisuuksia on vielä lisättävänä ja vanhoja hiottavana. Voit liittyä Discord-palvelimeen pysyäksesi ajan tasalla uutisista ja vaikuttaa kehitykseen kommunikoimalla kehittäjien kanssa!

Verkkomoninpeli tukee jopa 20 pelaajaa (ja katsojia). Perustuu valtuutettuun palvelimeen ja asiakaspuolen ennustamiseen (hyvä e-urheilulle). Kuka tahansa voi isännöidä omia julkisia tai yksityisiä palvelimia ja päättää tasoista, ajoneuvoista ja säännöistä. Tuki omille palvelimille ja palvelinpuoliselle skriptaukselle.

Couch-pelaamista jopa 4 paikallisella pelaajalla jaettavalla ruudulla. Mahdollista liittyä yhdessä verkkomoninpelipeleihin.

Turbo Sliders Unlimited Steamissa
11,99€
14,99€
-20%

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2022-04-27
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Antti Mannisto
Julkaisija: Antti Mannisto
Teemat: autoilu
Genret: ajopeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7 (SP1+), Windows 10, Windows 11
2.5 GHz kaksiytiminen
4 Gt RAM-muistia
NVIDIA GeForce GTX 760, AMD Radeon R9 270X
Laajakaistayhteys
2 Gt vapaata tilaa
Heikommat koneet saattavat olla ok, kun pelaajia ei ole paljon ja grafiikka-asetukset ovat alhaiset.
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.