SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Ultimate Tapan Kaikki, Error Free Productions (1998) kansikuva

Ultimate Tapan Kaikki

1998
MS DOS

Kuvaus

“Ultimate Tapan Kaikki” on yksinkertainen ylhäältä päin kuvattu ammuntapeli. Pelaajan tavoitteena on eliminoida kaikki kartalla olevat viholliset käyttämällä erilaisia aseita, jotka voi joko löytää kentältä tai ostaa kaupoista. Pelin haasteellisuus piilee vihollisten suuressa määrässä ja stimulaatiopakkausten niukkuudessa. Peli tarjoaa mahdollisuuden luoda omia tasoja yksinkertaisen tasonmuokkausohjelman avulla, joka sisältyy peliin. Pelissä on kaksi episodia ja se tukee myös käyttäjien itse luomia tasoja.

Pelissä tavoitteena on kerätä aseita taistellakseen tekoäly-ohjattuja hahmoja tai muita pelaajia vastaan kuolemantappelussa. Vaikka pelin grafiikka on karua, on se silti kohtuullisen pelattava. “The Ultimate Tapan Kaikki” on säilyttänyt paikkansa, sillä sen tasojen luontiominaisuus on innostanut yhteisöä vuosien ajan.

Peli on 90-luvun DOS-pelien klassikko, joka on nyt siirretty nykyaikaisten tietokoneiden käyttöön avoimen lähdekoodin projektina. Peli on pelattavissa myös peliohjaimilla, jolloin sitä voi pelata vaikkapa sohvalla ystävän kanssa tai netin yli suuremmalla porukalla. Peli on edelleen yhtä jännittävä ja haastava kuin ennenkin. Peli on ladattavissa osoitteesta https://suomipelit.github.io/ ja kiinnostuneille on tarjolla myös lähdekoodit osoitteessa https://github.com/suomipelit/ultimatetapankaikki/. (Arvio otettu suomipelit.comista.)

Ultimate Tapan Kaikki lataussivu
Lataussivulle
suomipelit.github.io
Freeware

Pelin tiedot

Julkaisuvuosi: 1998
Tila: Julkaistu
Lisenssi: ilmaispeli
Kehittäjä: Error Free Productions
Julkaisija:
Teemat: sota
Genret: toiminta
Pelaajat: yksinpeli, lokaali moninpeli

Järjestelmävaatimukset:
100 MHz Pentium
8 Mt RAM
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.