SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Undead Horde 2: Necropolis

2023

Kuvaus

“Undead Horde 2” on uniikki toimintapeli, jossa yhdistyvät roolipelin, strategian ja hakkaa & hajota -genren elementit. Pelissä astut kuolleiden kuninkaan saappaisiin ja herätät henkiin voimakkaita sotureita vihollistesi jäänteistä. Tavoitteenasi on jälleenrakentaa Necropolis, muinainen kaupunki, joka on kärsinyt elävien tekemästä tuhoisasta hyökkäyksestä. Pelin edetessä voit valita ja komentaa yli 100 yksikön undead-armeijaa, joilla taistelet elävien joukkoja vastaan ja pyrit palauttamaan alueesi kontrolliisi.

Pelissä etenet tasoittain, vahvistuen ja kasvattaen kykyjäsi Necropoliksen pelastajana. Jokainen taistelu ja voitto tuo sinulle lisää voimaa ja mahdollistaa uusien, ainutlaatuisten undead-minionien herättämisen. Tämä ei ainoastaan lisää taktisia vaihtoehtojasi, vaan myös antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä armeijasi strategiasi mukaan. Lisäksi, taistelujen ja tutkimusmatkojen aikana löydät tehokkaita esineitä, jotka vahvistavat sekä sinua että joukkojasi.

Pelissä keskeistä on myös Necropoliksen uudelleenrakentaminen. Tämän prosessin aikana avaat uusia kykyjä, päivityksiä ja voimia, jotka auttavat sinua valloitusretkelläsi. Pelin maailma on täynnä alueita, jotka odottavat valloitustasi ja joiden kautta voit vapauttaa undead-sieluja. Sinun tehtäväsi on ottaa takaisin se, mikä on oikeutetusti kuolleiden, ja turvata undead-maailman tulevaisuus.

Undead Horde 2: Necropolis Steamissa
16,99€
Undead Horde 2: Necropolis Google Play Storessa
9,99 €

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2023-03-30
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: 10tons Entertainment
Julkaisija: 10tons Entertainment
Teemat: fantasia
Genret: strategia

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7/8/10/11
2.0 GHz
2048 Mt RAM
SM 3.0+
Versio 11
600 Mt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.