SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Undead Horde

2019
Nintendo DS PlayStation 4 iOS Xbox Series X

Kuvaus

Undead Horde on nekromanttinen toimintapeli, jossa yhdistyvät elementit RPG:stä, strategiasta ja hack’n’slashista. Pelaaja taistelee eläviä vastaan, jotka ovat ajaneet nekromantit ja heidän kuolleiden palvelijoidensa maanpakoon. Pelaajan tehtävänä on herättää henkiin erilaisia olentoja ja rakentaa jopa 100 hengen kuolleiden armeija. Armeija seuraa pelaajaa tai hyökkää itsenäisesti riippuen annetuista käskyistä.

Pelaaja tutkii ja valloittaa fantasiamaailman, joka on täynnä erilaisia olentoja ihmisistä jättiläismyrkyllisiin skorpioneihin. Voit herättää henkiin kaatuneet viholliset ja tehdä heistä osan kuolleiden armeijaasi. Peli tarjoaa loputtoman määrän uusia aseita, koruja ja taianomaisia esineitä. Pelaaja voi myös kehittää nekromantista hahmoaan ja luoda unelmien kuolemanenkeli.

Pelaaja johtaa joukkoa kuolemattomia palvelijoita ja avaa uusia palvelijatyyppejä tappaessaan vihollisia. Pelissä on yli tusina palvelijaa, aina ihmisten jousimiehistä myrkyllisiin skorpioneihin. Nekromanttina voit herättää henkiin kaatuneet viholliset kuolleina sotureina. Voit myös kutsua esiin kuolleita armeijastasi. Hautausmaat voivat tarjota odottamattomia vahvistuksia aina kun löydät niitä. Voit tehdä nekromantistasi ja palvelijoistasi vieläkin voimakkaampia esineillä.

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2019-05-15
Tila: Julkaistu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: 10tons Entertainment
Julkaisija: 10tons Entertainment
Teemat: fantasia, seikkailu
Genret: roolipeli

Järjestelmävaatimukset:
Windows Vista
2.0 GHz
2048 Mt RAM
SM 3.0+
Version 11
500 Mt tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.