SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Vortex Of Pain

2018

Kuvaus

Vortex of Pain on peli, jossa sinun tulee vapauttaa kaupunkisi simulaatioteorian maniakkeja palvovasta kultista. Peli on beat ’em up -tyylinen ja siinä on rikkoutuvia 3D-ympäristöjä sekä sulavaa pelattavuutta, joka on saanut vaikutteita 2D-klassikoista. Verrattuna muihin vastaaviin peleihin, väistöt, tarttumiset ja ympäristön esineiden käyttö aseina ovat suuressa roolissa.

Peli tarjoaa sekä yksinpeli- että jopa nelinpeli-yhteistyön tarinatilan. Lisäksi pelissä on versus-tila kahdesta neljään pelaajalle. Pelikokemus on muokattavissa: neljä vaikeustasoa, säädettävä vihollisten määrä ja randomizer-tila, joka satunnaisesti vaihtelee vihollisia ja esineitä.

Taistelumekaniikoita on monenlaisia: aseet, tarttumiset, iskut, ilmassa tapahtuvat tarttumiset, väistöt, korvan puraisut, kuperkeikat, pallopyörähdykset, liukumiset, loiskahdukset ja vapaasti pyörivät heitot. Ympäristöt ovat suuressa roolissa pelissä: paljon rikottavia esineitä, joilla voit heittää vihollisia ja monet rekvisiitat toimivat aseina.

Pelissä on outoja vihollisia, joilla on ainutlaatuisia kykyjä: mimiikkoja, jotka kopioivat pelaajien liikkeitä, roskienkerääjiä, jotka syövät ja ampuvat roska-ampumatarvikkeita kuin kranaatteja.

Vortex Of Pain Steamissa
7,39€

Pelin tiedot

Julkaisupäivä: 2018-11-01
Tila: Ennakkojulkaisu
Lisenssi: kaupallinen
Kehittäjä: Atomic Drop Games
Julkaisija: Atomic Drop Games
Teemat: pulp
Genret: arcade, toiminta

Järjestelmävaatimukset:
Windows 7 / 8.1 / 10, 64-bittinen
Intel Core i3-2100
4 Gt RAM-muistia
NVIDIA GeForce GTX 660
Versio 11
3 Gt vapaata tilaa
Mikäli olet pelin kehittäjä, ota yhteyttä ylläpitoon, niin voimme lisätä käyttäjätilillesi yksityiset muokkausoikeudet.